Ovo su 3 najveće horoskopske kukavice: Strah ih parališe, ne znaju da se izbore za sebe i nikada sami ne donose odluke!

Autor:

Lifestyle

06.12.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće kukavice Zodijaka su tri horoskopska znaka koja nisu u stanju da se sukobe sa drugima i izbore za sebe, a uz to su i vrlo plašnjivi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Takođe, vrlo su loše u donošenju odluka jer bilo kakav pritisak loše deluje na njih.

Kako piše "Your Tango", ovo su tri najveće horoskopske kukavice.

Blizanci

U znaku Blizanaca rađaju se vrlo nepoverljive osobe za koje ne biste hteli da vam budu nadređene, jer one ne znaju da se nose ni same sa sobom.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kada je potrebno doneti neku važnu odluku, Blizanci će bez griže savesti to prepustiti nekom drugom kako oni ni u kom slučaju ne bi bili odgovorni za eventualne posledice.

Vaga

Kada je reč o kritikama i suočavanju s realnošću, Vage bi se najradije pokrile po glavi i čekale da "oluja" prođe, prenosi Indeks.

RepublikaFoto: pixabay.com

One ne vole sukobe i bilo kakav oblik konflikta pa će radije patiti nego skupiti dovoljno petlje da kažu šta zaista misle.

Ribe

Ribe opraštaju svima sve jer se plaše da imaju neprijatelje. Upravo ih zbog toga mnogi iskorišćavaju, ali Ribe strah sputava da progovore o toj nepravdi i zauzmu se za sebe.

RepublikaFoto: pixabay.com

Poput Blizanaca, Ribe će uvek radije prepustiti donošenje odluka drugima jer se od kritike i neuspeha teško oporavljaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading