INDIJANSKI HOROSKOP: Saznajte koja ste životinja

Autor: astrousluge.com

Lifestyle

26.09.2017

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indijanski horoskop nam pomaže da prepoznamo životnu svrhu i intuitivan način rešavanja životnih izazova, kao što to rade životinje. Indijanski horoskop predstavljen je preko 12 životinja koje otkrivaju 12 različitih sudbina i karaktera

RepublikaFoto: pixabay.com
Indijanski horoskop u duhu životinja

Američki domoroci su se uvek trudili da žive u skladu s prirodom i njenim promenama. Indijanci su, poput svih naroda koji su zadržali blizak odnos sa prirodom, učili promatrajući biljni i životinjski svet, zvezde, kretanje planeta.

Svet koji ih je okruživao preslikali su na nebeska prostranstva nastanjujući ih životinjama. Zato je i indijanski horoskop ispunjen životinjama.

Duh životinja ljudima pomaže da prepoznaju svrhu života i pronađu način da savladaju izazove. Kao što je i legendarni poglavica Bik Koji Sedi rekao je: "Svi smo postali od iste tajnovite sile, zato dajemo našim životinjskim susedima jednaka prava, da nastanjujemo zajedno ovu zemlju".

Saznajte koji životinjski duh se krije u vama i koja su vaša obeležja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading