Tri horoskopska znaka znaju kako se osećate i bez da im kažete

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

23.12.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini li vam se da u susretu sa nekom osobom imate utisak da vas zna bolje nego što mislite i što biste želeli?

Iz vaše energije i pogleda, oni će tačno saznati kako se osećate i šta mislite. Dok ćete možda u početku misliti da preteruju, kasnije ćete shvatiti da vas osobe rođene u ovim znakovima Zodijaka čitaju kao otvorenu knjigu.

Strelac

Strelčevi imaju neverovatnu volju i želju za pomaganjem drugima i vole kada im se ljudi poveravaju, piše index.hr. Zbog toga s godinama nauče da čitaju ljude i nema potrebe da im govorite kako se osećate. Oni to već znaju i saosećaju s vama.

Lav

Lavove ne možete da prevarite, a oni su toliko otvoreni da će vas na to i sami upozoriti. Oni će odmah znati šta se krije iza nečijeg imaginarnog štita ili ispraznih reči, a posebno osećaju kada je neko nesrećan i to pokušavaju da promene.

Rak

Rakovi su jako duhovne osobe koje osete kada je energija u nekoj prostoriji čudna ili kada neko nije onakav kakvim se predstavlja. Često svoj čitav život posvećuju brizi za mentalno zdravlje drugih jer vrlo dobro prepoznaju tuđe emocije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading