Ova 3 horoskopska znaka ostvariće svoje ljubavne fantazije

Autor:

Lifestyle

02.01.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav pokreće svet i veoma je važna gotovo svakome. Zbog toga često tražimo odgovor na pitanje da li ćemo u narednom peridu doživeti romantične trenutke. Astrologija otkriva koja će to tri znaka ostvariti svoje snove i uživati sa partnerom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovan: Osećaćete se fenomenalno, a tako ćete i izgledati

Vaš društveni život će ove zime biti veoma živopisan. Među velikim brojem ljudi sa kojima ćete se sretati mogao bi da se izdvoji neko ko će na poseban način da privuče važu pažnju.

Već početkom februara možete očekivati neverovatna zadovoljstva i divlju strast sa osobom koja vas bude zainteresovala, a to će i vam dodatno pojačati šarm, pa mnogi neće biti u stanju da vam odole.

Bik: Prepustićete se zadovoljstvima života

Mars, planeta seksualne želje i uzavrele strasti, skliznuće 3. januara u avanturističkog Strelca u vašoj osmoj kući, kući seksa, transformacije i intimnih zajednica.

To će pojačati vašu neobuzdanu strast i energiju. Moguće je da ćete otići na romantično putovanje sa nekim ili da ćete upoznati nekog na putovanju u inostranstvo.

Sve je moguće u ovom periodu. Uživaćete u nečemu što niste očekivali.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ribe: Ostvariće vam se sve fantazije

Kada Venera izvrši uticaj na vaš znak 13. januara, možete očekivati mnogo lepih događa o kojima ste dugo maštali.

Najverovatnije ćete, zbog uticaja Merkura, dobiti poruku od vaše srodne duše ili će doći do razgovora sa njom koji će vas dodatno zbližiti.

Bilo kako bilo, ove zime se nemojte plašiti da zgrabite ono o čemu ste misli da možete samo da sanjate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading