ZODIJAK I PREVARA: Koji znaci su verni, a koji preljubnici

Autor:

Lifestyle

01.10.2017

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horoskop može da otkrije mnogo o stavu znakova prema preljubi, a samim tim i o njihovom viđenju vernosti.

 

Među najvernije znakove Zodijaka spadaju Ribe, Rakovi, Bikovi i Jarčevi, dok uzbuđenjima teže odolevaju Strelčevi, Vage i Vodolije.

Ovan - rob strasti

Ako se Ovan upusti u aferu, za to će brzo saznati svi u njegovoj okolini jer im je teško da ćute o svom ljubavnom životu. Strast je njihov pokretač, a zbog svog temperamenta i nepromišljenosti, moguće je da ostave svog stalnog partnera jer su se zaljubili. Najčešći razlog upuštanja u prevaru jeste potraga za uzbuđenjem koje nedostaje u njihovoj vezi, a ako ih otkrijete u aferi, krivicu će pokušati da prebace na drugu stranu, koja ih je zavela.

Bik - strah od prevare

Pripadnici ovog znaka su veliki ljubavnici, ali u dugim vezama su najčešće verni. Ako ih partner emotivno i seksualno zadovoljava i pruža im finansijsku sigurnost, prevarom neće ugroziti odnos. Odanost očekuju i od svojih partnera. Najčešći razlog prevare jeste nedostatak fizičke intimnosti s partnerom.

Blizanci - varaju emocionalno

Nemiran duh Blizanaca podstiče ih da se, uprkos dugoj vezi, upuštaju u flert. Ipak, na sledeći korak neće preći i zadržaće se na komplimentima i verbalnom nadmudrivanju preko SMS poruka ili društvenih mreža. To se neće dogoditi ako im partner i dalje predstavlja izazov, a ako ipak prevare, tada je to znak da je odnos definitivno gotov i kreću dalje.

Rak - vara ako je nesrećan

Senzibilni i empatični Rakovi u ljubavi su verni, prvenstveno jer se vode onom "ne čini drugima što ne želiš da oni čine tebi". Ako kod kuće prima dovoljno ljubavi i nežnosti, Rakovi su potpuno imuni na prevaru. To dobro znaju i njihovi partneri, te ih ne smeju uzimati zdravo za gotovo. Rak koji vara oseća se nevoljeno i nesrećno.

Lav - voli pažnju

Drama i uzbuđenje Lavovima su omiljeni sastojak međuljudskih odnosa. Dodatni faktor koji ih stavlja u grupu znakova koji češće varaju jeste njihova stalna potreba da budu u centru pažnje. Nemojte zaboraviti da mu dajete komplimente, ali ponekad se i igrajte s njim toplo-hladno kako bi ostao zainteresovan. Najčešće varaju s osobama znatno mlađim od sebe jer ih privlači mladalačka energija.

Devica - vara da bi raskinula

Device su ozbiljni pripadnici Zodijaka, prizemni su, te najčešće odani partneri. Srećni i zadovoljni u vezi neće razmišljati o zabranjenom voću, ali prevara im postaje normalna stvar ako osećaju da ih partner ne poštuje dovoljno ili im ne pruža sve što treba. Tada je afera oružje koje će im pomoći da bezbolnije izađu iz veze i zamisle svoj život s nekim drugim.

 

Vaga - puno priča, a malo radi

Pravedni i pošteni pripadnici ovog znaka sve svoje obaveze shvataju ozbiljno, pa tako i one partnerske, te su u principu verni. Ipak, oni su ljubitelji novog društva, komplimenata i flerta, koji ih često dovodi do neobičnih situacija. Najvažnije je da je Vagin partner ujedno i prijatelj na kog se može osloniti jer će tada biti u najmanjem iskušenju da prevari.

Škorpija - uzbuđenja u seksu

Mračna, tajanstvena i erotična Škorpija često se povezuje s prevarama, ali to ipak najčešće nije istina. Ako su zaista zaljubljeni, prevara im neće pasti na pamet. Ono što se može desiti jeste da im dosadi rutina u vezi, posebno rutina u seksu, pa će se upustiti u prevare za jednu noć, koje nikad neće priznati stalnom partneru. Protivotrov za Škorpijinu prevaru jeste uvođenje noviteta u spavaću sobu, ali i povremeno pobuđivanje njegove ljubomore.

Strelac - zabranjeno voće

Slobodoumni, pustolovni i željni avantura, Strelčevi su skloni prevarama. Mogu biti u dugim i ozbiljnim vezama, ali prevaru neće doživeti kao nešto dramatično. Čak će i sami sebe lagati da se nije dogodila. Kod njih važi pravilo da prilika čini lopova. Isto tako, prevaru će oprostiti lakše nego drugi znakovi.

Jarac - stub odanosti

Pripadnici ovog znaka su među najvernijima u celom Zodijaku, prvenstveno zato jer oni ne doživljavaju prevaru kao nešto telesno, već najpre duhovnu izdaju. Može ih opčiniti neko prvenstveno svojom intelektualnom stranom, ali ništa više od flerta neće se dogoditi. Ako prevare, to čine na način kao i Device - afera je beg iz odnosa. Nikada ne opraštaju varanje.

 

Vodolija - ima svoja pravila prevare

Pripadnici ovog znaka često tvrde kako nikada ne varaju, ali istina je da je njihova definicija varanja mnogo tolerantnija nego kod drugih ljudi. Kako im rutina ide na živce, najčešće će prevariti s nekim ko je drugačiji od njihovog partnera. Vodolija neće varati jedino ako zaista voli i zna da mu to partner neće oprostiti.

Ribe - u svetu fantazija

Pripadnici ovog znaka žive u svetu mašte, a ljubavni i strastveni scenariji uvek se vrte u njihovim glavama. Ako im veza postane dosadna i predvidljiva, tada će početi da maštaju o nekom drugom iz okoline. Iako znaju da se zaustave na vreme, pitanje je da li će se u tom procesu zaljubiti ili ne. Partneri Riba treba da se trude da održe strast živom jer im tada neće pasti prevara na pamet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading