Zavirite u misli svog partnera: Evo šta svaki horoskopski znak stvarno želi za Dan Zaljubljenih!

Autor: Republika

Lifestyle

09.02.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biranje poklona za partnera u većini slučajeva je težak posao, jer želite da ga u isto vreme i oduševite i iznenadite, a to je naročito teško kada je u pitanju Dan zaljubljenih. Srećom, ovde se možete osloniti na horoskop, pa u skladu sa znakom svoje druge polovine možete otkriti šta on to želi, piše Elite Daily.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pronađite zodijački znak svog voljenog ili svoje voljene i otkrijte čemu se ove godine nada:

Ovan

Ovan želi lep komad nakita kojim se može razmetati. Osim što je Bik ušao u njegovu drugu kuću dijamanata i zadovoljstava, Venera obasjava njihovu desetu kuću, kuću reputacije, zato očekuju vrednu stvar od vas.

Bik

Bikovi žele avanturu koja će ih pokrenuti iznutra. Oni su spremni za akciju, ali se osigurajte da u tom procesu nauče nešto novo, jer Venera podstiče njihovu devetu kuću, kuću znanja, napretka i obrazovanja.

Blizanci

Oni žele da budu oboreni s nogu. Iako zvuči čudno, Blizanci vole stare predmete koji im bude lepa sećanja i predmete vezane za stvari koje ih interesuju, kao što su detalji iz filmova i serija koje vole i slično. Venera prolazi kroz njihovu osmu kuću intimnosti, pa će za Dan zaljubljenih očekivati i vatrenost u krevetu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Rak

Rakovi će biti srećni ako dobiju buket ruža i bilo šta što ukazuje na to da ih obožavate. Što je buket raskošniji, to bolje. Venera obasjava njihovu sedmu kuću, kuću partnerskih odnosa, pa oni žude za tradicionalnom romantikom.

Lav

Lav želi detaljno isplanirani put na kom ćete ga obasipati pažnjom i romantičnim gestovima. Venera obasjava njihovu šestu kuću, kuću rutine, pa obraćajte pažnju na detalje puta kako bi što više bili u skladu sa onim što Lav voli da radi svakog dana.

Devica

Device će biti zadovoljne nečim lepim, kreativnim i romantičnim. Vaga je u Devičinoj drugoj kući, što znači da im trenutno prijaju lepe stvari, dok Venera prolazi kroz njihovu petu kuću, kuću ljubavi i kreativnosti, pa žude za klasičnom romantikom i nevinom zabavom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vaga

Vaga će biti oduševljena intimnim i misterioznim sastankom. Ona želi svu vašu pažnju za Dan zaljubljenih i najverovatnije mašta za nečim što je seksi i na granici sa tabuom. Venera baca svetlost na njihovu četvrtu kuću, kuću doma, pa najverovatnije žele da probaju nešto ekskluzivno.

Škorpija

Bili bi srećni kada bi dobili staru kolekciju astroloških knjiga. Škorpije su po prirodi tragači za istinom, a Venera obasjava njihovu treću kuću, kuću mentalne stimulacije, što budi njihovu ljubopitljivost u periodu Dana zaljubljenih. Škorpija najviše voli starinske vrednosti.

Strelac

Iako Strelac najviše od svega voli avanturu, ovaj znak je prilično štedljiv na svim poljima. Ali sa druge strane, želja za putovanjem je velika, pa mora da nađe način da pomiri ove dve suprotnosti u sebi. Venera prolazi kroz njegovu drugu kuću, kuću vrednosti, pa bi Strelac najviše voleo da dobije savet finansijskog stručnjaka. Zbog toga je najbolje da mu kupite knjigu koja će mu pomoći da sam nađe najbolji način za upravljanje svojim finansijama tako da njegove potrebe ne ispaštaju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jarac

Jarac najviše želi da bude glavni i da se za sve pita, a ta potreba je naročito pojačana dok je pod specifičnim uticajem Venere kao u ovom periodu. Ipak, ako nemate hrabrosti da ga pitate šta bi želeo, kako Vodolija upravlja njegovom drugom kućom, to znači da bi mu sada odgovarao neki poklon u vezi sa tehnologijom ili nešto futurističko.

Vodolija

Ribe vladaju drugom kućom Vodolija, pa su one uvek raspoložene za nešto magično i nesvakidašnje. Osim toga, Venera obasjanja njihovu 12. kuću, kuću podsvesnih snova, pa oni ove godine žele mir. Neko spritualno iskustvo ili članarina za jogu biće savršen poklon za Vodoliju.

Ribe

Ovan vlada drugom kućom Riba, kućom zadovoljstava i vrednosti, pa one žele da budu prve u svemu. Zato bi idealan poklon za njih bila karta za prvi red za koncert njihovog omiljenog izvođača. Osim toga, Venera putuje kroz njihovu 11. kuću, kuću prijateljstva, pa bi bilo lepo da, ukoliko je moguće, Dan zaljubljenih provedete u većem društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading