Preživeti retrogradni Merkur: Uz ove savete, umanjite štetu ovog jako lošeg aspekta

Autor:

Lifestyle

17.02.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ciklus retrogradnog Merkura traje tri nedelje i tokom njega su moguće brojne nedaće. Sav vaš trud i napredak može biti poništen u ovom periodu, planovi koji su bili nadomak ostavrenja sada će morati da sačekaju bolja vremena. Da ne bi ste padali u očajanje zbog ovog negativnog aspekta na nebu, postoji nekoliko stvari koje možete da primenite kako bi ste umanjili štetu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Retrogradni Merkur donosi puno problema

Odvojite vreme za sebe

Dok se Merkur kreće retrogradno, nećete baš imati mnogo strpljenja za ljude koji vas previše dave. Isto ćete imati nizak prag tolerancije za sve one koji kasne i koji u "pet do 12" otkazuju viđanje jer su "umorni". Ako se gušite u takvoj atmosferi, onda se jednostavno povucite i malo distancirajte od svih, pa ćete samim tim i izbeći ovakve "nervozne" situacije.

Budite iskreni 100 odsto!

Tokom retrogradnog Merkura, nećete biti sigurni da li jednostavno previše volite svoje prijatelje ili ste zavisni od njih. Imajte dovoljno empatije za njihove probleme, ali pravo prijateljstvo znači da bi trebalo da budete iskreni. Kada vas prijatelji zamole za uslogu ili od vas traže da potvrdite odnos, jedino što se isplati u ovo periodu jeste potpuna iskrenost.

RepublikaFoto: Photo by freestocks.org on Unsplash
Tokom ovog perioda nemojte impulsivno da trošite novac

Prikočite sa kupovinom

Bićete opterećeni izgledom tokom retrogradnog Merkura što vas može odvesti u impulsivnu kupovinu i finansijske probleme. Budite suzdržani, a ako možete, bolje je da pozajmite novi komad odeće nego da kupujete novi.

Ne vezujte se za pogrešne ljude

Ako osoba koju ste upoznali nije spremna da vas u ovom trenutku voli, gubite vreme čekajući je. Tokom retrogradnog Merkura nemojte poklanjati vreme ljudima koji nisu voljni da isto učine za vas.

RepublikaFoto: pixabay.com
Kada su aspekti nepovoljni, fizička aktivnost je najbolji način da ih prevaziđete

Aktivirajte se

Kada je duh nemiran, počnite da trenirate. Treniranjem ćete se najbolje suočiti sa svim toksičnim emocijama i životnim pritiscima koji se nameću tokom ovog perioda. Okružite se ljudima i aktivnostima koje izgrađuju samopoštovanje. To je najbolja strategija za uspeh. Retrogradni Merkur nije dobar za započinjanje poslova, ali je najbolji za lične promene, stoga je sada pravo vreme da poradite na sebi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading