Preveli bi vas žedne preko vode: Ovi horoskopski znakovi su majstori manipulacije!

Autor: opušteno.rs, republika.rs

Lifestyle

25.02.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak i oni koji se prave da su dobrice znaju se, kad zatreba, poslužiti manipulacijom. Postoje ljudi koji tako dobro prave probleme svima oko sebe. To čine vređanjem, laganjem, uznemiravanjem, ponižavanjem, omalovažavanjem, ogovaranjem, lažnim optuživanjem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Za pet horoskopskih znakova se smatra da su pravi majstori u tome:

Škorpija

U pitanju su nepoverljivi i tajanstveni ljudi. Odlični su vođe i vrlo su uverljivi, pa će vam za nekoliko trenutaka nametnuti krivicu za nešto za što apsolutno niste krivi. Uvek će ispasti da su oni u pravu. Pravi su majstori manipulacije i oni to znaju.

Rak

Rakovi su veoma intuitivni, što može biti i velika prednost, ali i vaša noćna mora. Veoma su maštoviti, pa je vrlo verovatno da će vas okriviti za nešto što se nije ni dogodilo. Posebno kada su u pitanju prijateljstva, znaju biti vrlo nezgodni prijatelji.

Blizanci

Blizanci su vrlo često zamišljeni, a njihovo razmišljanje može prouzrokovati najgore scenarije. Veoma su neodlučni, pa će učiniti sve da izgledaju vrlo samouvereno. Takođe su društveni i kada je zabava u pitanju, spremni su na sve. Ipak, sa vama će se kući vratiti veoma ozbiljni žaleći zbog onoga što se dogodilo.

Ribe

Potpuno su nesebične i spremne pomoći. Nekada toliko žude da pomognu drugima da se postavlja pitanje rade li to iz sebičnih razloga. Vole izigravati žrtvu i znaju napraviti da se osećate loše i krivo iako su one krive.

Lav

Žene ovog znaka su neverovatno strastvene i većina njih voli preuzeti kontrolu. Spreman je raspravljati do beskonačnosti sve dok se ne dokaže da je u pravu. Ne možete uvek prepoznati kada glumi, a kada je iskren. Isti je slučaj i sa manipulacijom, u čemu su vrlo dobri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading