NASTUPA RETROGRADNA VENERA: Ukoliko budete radili OVO - crno vam se piše!

Autor: Srbijadanas, Republika

Lifestyle

15.05.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ciklus Venere traje oko godinu i po dana, pa su momenti njene retrogradnosti u kojima započinje njen novi ciklus posebno važni kako bismo preispitali što stvarno želimo, kakva je naša trenutna intimna veza, jesmo li zadovoljni u njoj.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako nismo u vezi, a želeli bismo pronaći partnera, početak Venerinog ciklusa u sebi nosi golemu snagu i potencijal da na neki novi, osveženi način manifestujemo ono što želimo.

Retrogradno razdoblje Venere sugeriše nam da se smirimo, povučemo se u svoju unutrašnjost kako bismo osetili koje su nam vrednosti i želje nametnute spolja, a što mi sami želimo bez obzira na očekivanja drugih i razne pritiske okoline.

U ovom razdoblju možemo se rešiti nepotrebnih društvenih odnosa, loše ljubavne veze i lažnih vrednosti, preispitati svoju financijsku situaciju, ponovo učvrstiti osećaj vlastite vrednosti, prisetiti se kako treba voleti i prihvatati sebe.

Iznad svega, možemo svoju intimnu vezu povesti u novu fazu razumevanja i ljubavi. Ako ne obratimo pažnju na to da na odnosu treba stalno raditi, negovati ga i razvijati, propustićemo trenutak kad su moguće pozitivne promene, pa umesto toga stvari mogu krenuti naopako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading