Poklanjamo magazin "Astro": Planeta obilja i bogatstva kreće retrogradnim hodom

Autor:

Lifestyle

31.05.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo magazin "Astro", u kojem možete pročitati puno zanimljivih stvari o trenutnim astrološkim pojavama koje utiču na naš način života.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U ovom periodu čak 4 planete imaju retrogradan hod. Ova neobična pojava ukazuje na to da ljudi žele da se vrate starom načinu života, ali to više nije opcija. Najviše pažnje od svih planeta posvećena je Jupiteru, je ovo nebesko telo izobilja i bogatstva se vraća u znak Jarca gde se ne oseća dobro.

Detaljna nedeljna prognoza za sve horoskopske znake. Saznajte šta vas to čeka naredne sedmice i na šta treba da obratite pažnju tokom ovih nezgodnih aspekata punih retrogradnih planeta.

Sve ove priče kao i još puno zanimljivih informacija možete pronaći u magazinu "Astro", koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana magazina Astro za 1. jun 2020. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading