Karmičko pomračenje meseca u Jarcu: Vreme je da sebi postavite jedno važno pitanje

Autor:

Lifestyle

02.07.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomračenje meseca u Jarcu, koje će se dogoditi 5. jula, ima karmički karakter. Ono što smo ranije započeli sada treba da dovršimo i naučimo važnu životnu lekciju. Bez obzira da li ćemo biti uspešni ili neuspešni, važno je tokom ovog tranzita izaći mudriji i bogatiji za jedno novo životno iskustvo koje će nas odvesti na viši nivo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovo pomračenje dovešće do suočavanja sa svim okolnostima. Sukobe na poslu, sa članovima porodice, prijateljima, u narednom problemu morate rešiti.

Jarac je ambiciozan i odgovoran, a s ovim pomračenjem pozvani smo da preuzmemo vodeću ulogu, osnažimo sebe kao autoriteta u svom životu, ostvarimo ciljeve koje smo sebi zadali.

Tokom pomračenja nije loše ni preispitati svoj odnos prema poslu, karijeri, videti šta vam je važnije i koji su vaši prioriteti u životu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vladar pomračenja je Saturn, a on se nalazi na poslednjem stepenu Jarca, što definitivno sugeriše kraj, završetak. Sumiramo stečena iskustva, u prilici smo shvatiti čemu su nas naučila, završiti sa onim što nam ne prija i krenuti napred.

Ima ovo pomračenje i karmički pečat. Nešto se čisti, podmiruje, treba se dovesti u ravnotežu – ja tebi, ti meni, da bi se loše spone prekinule. I nema zavaravanja. Nema bežanja. Moguće je da vam se u život vrate neke osobe ili iskustva koja ste već proživeli. Sada sve izlazi na površinu, pokazuje se ko smo, šta smo, šta su naše želje.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovo je vreme kada imamo samo jednu mogućnost – a to je menjati sebe, rasti, ići za istinom i tek potom će se i naš život srediti onako kako želimo.

I retrogradni Merkur u Raku sugeriše da se vraćamo na neka stara mesta i na nerešene priče.

Dobijamo nove uvide i rešenja, ali imajte strpljenja. Reč je o procesu koji će potrajati nekoliko meseci. Nemojte donositi nagle odluke, reagovati u ljutnji, povrediti zato što se osećate povređeno. Jako je važno ispravno i smireno prići svakoj osobi. 

Stare strukture se ruše, sve ono što ste duboko skrivali u sebi izlazi na videlo. Spoznajete svoju dušu, karakter, sada znate ko ste. Vreme je da upitate sebe - šta ja to želim?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading