EROTIKA I HOROSKOP: Zbog ovih osobina palite druge znakove Zodijaka

Autor: miss7.24sata.hr

Lifestyle

01.11.2017

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki horoskopski znak ima neku svoju osobinu, erotski privlačnu. Otkrivamo koliko je seksepilan vaš zvezdani znak.

RepublikaFoto: pixabay.com
Super osobine uzbuđuju znakove

Kad se sve sabere i oduzme, ispada da je seksepil nešto što nije vezano za izgled, nego nešto na prvi pogled netipično - a opet uzbuđuje muškarce. Donosimo šta je "mala tajna" svakog horoskopskog znaka.

Ovan: Strast

Rođeni u znaku ovna su samostalni i impulsivni - što obično dolazi u kompletu s tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku Ovna brzo uvuku u svoj vrtlog i vrte nas oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom. 

Bik: Uspeh

Bikovi su rođene vođe, teže optimalizaciji i zadovoljavaju se samo najboljim. A pošto je uspeh sam po sebi seksi, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspešnosti i ambicioznosti jako visoko na lestvici seksepila. Bikovi su majstori za dobar ukus i cene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete. 

Blizanci: Mudrost

Blizance svi vole da slušaju, jer su sjajni govornici i pripovedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto je vreme privlačna i opasna.

 

 

Rak: Nepredvidljivost

Rakovi su totalno nepredvidljivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini ih toliko privlačnim za druge. 

Lav: Šarmantnost 

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njegova energija, zajedno s toplinom, čini ih simpatičnim - ali i egoistima željnim pažnje - jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu. 

Devica: Inteligencija

Ko želi intelektualne rasprave, treba da izlazi sa Devicom. Osobe rođene u tom znaku su orijentisane na rešenje problema i pedantne su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali, Device će sve dati za ljubav i spadaju među najvernije horoskopske znakove. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Tekst potpisa

Vaga: Senzibilnost 

Osobe rođene u znaku Vage nisu samo dubokoumne, nego su i pune razumevanja i senzibilne. Doduše, nekome će da se otvore tek posle izvesnog vremena, ali kad neko dobije njeno poverenje, držaće se te osobe. Vage rado predaju kontrolu drugima i dobro se osećaju s dominantnim osobama. Kad je reč o problemima ili osećanjima, pravi su spasioci u nuždi. 

Škorpija: Mračna mističnost

Škorpije imaju tamnu, skrivenu, drsku stranu - a to ih čini fascinantnim osobama. Sa njima možete da doživite puno uspona i padova. Te osobe su ekstremi i majstori zavođenja. 

Strelac: Dobrota 

Strelčevi preplavljuju druge ljubavlju i pažnjom. Srce im je na jeziku i vole da se otvore drugima. Iskrenost i vernost najvažnije su za rođene u ovom znaku - ako to netko iskoristi na loš način, mora računati na posledice, jer rođeni u znaku strelca nisu skloni opraštanju. 

Jarac: Smirenost 

Jarac isijava neverovatnim unutrašnjim mirom, strpljivi su i ostaju verni svojim principima. Nažalost, skloni su zatvorenosti, pa rado druge drže na ledu pre nego što im poveruju. 

Vodolija: Skromnost

Vodolije su neverovatno šarmantne, a nisu toga ni svesne. Često je razlog tome nedostatak samopouzdanja. 

Ribe: Fleksibilnost 

Osobe rođene u znaku ribe sjajne su u krevetu, a odlikuje ih još i spontanost. Čvrsto veruju svojim osećajima pa ponekad deluju malo naivno. Međutim, ne sme se brkati njihova naivnost s bezazlenošću - jer ribe su itekako drske i neće nikome ostati dužne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading