DOKAZANO: Pripadnice ovog znaka su NAJLEPŠE

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

01.12.2017

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko mislite da horoskopski znak nema veze sa lepotom, varate se. Stručnjaci su na osnovu položaja planeta utvrdili da su najleše Vage.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vage su najlepše

Zahvaljujući Venerinom uticaju, Vage imaju najlepšu fizionomiju, lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak. Usne su im pune, zavodljive i tamnije nijanse. Oči su kod Vaga vrlo upadljive, a pripadnice ovog znaka su skladne građe. U mladosti vrlo proporcionalne, a u kasnijim godinama potencijalno krupnije u bedrima i bokovima.

Prosečna kosa Vage je tamnosmeđa do crna, bujna i kvalitetna. I na pogled i na dodir kosa odaje toplinu i mekoću. Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici. Osim tipične Vage, čija je spoljašnjost pod Venerinim uticajem, postoji i saturnovska Vaga, čije je lice oštrijih crta, povijenog ili šiljatog nosa i užih, lukavih očiju. 

Telo ovakvih Vaga je mišićavije i robusnije, što odražava njihovu borbenost i ambiciju.

RepublikaFoto: pixabay.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading