ZASIJAJTE: Vaš horoskopski znak otkriva gde ćete se najbolje provesti za Novu godinu!

Autor:

Lifestyle

19.12.2017

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže sezona praznika i mnogi bi iskoristili priliku za neko duže ili kraće putovanje.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Uživajte u ljubavi

Vodeni znakovi: Rak, Škorpije i Ribe

Budući da su vodeni znakovi jako intuitivni, osetljivi, intenzivni, emotivni i vole se brinuti za druge, porodični odmori ili beg s bliskim prijateljima je za njih idealan odmor.

Škorpije vole da se jako opuste, Ribe preferiraju maštovita odredišta, a Rak se jednostavno želi opustiti i prepustiti uživanju.

Rezultat ovih težnji je očit - preporučljiva su putovanja u Pariz, Veneciju, Rovinj, Prag ili neki drugi grad koji je podednako šarmantan i prepun ugođaja. Vodeni znakovi ću uživati u lepo uređenim apartmanima, prepuštajući se čarima domaće kuhinje, najfinijim vinima i uživanju u muzici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sijajte jače od novogodišnje jelke

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strelac

Oni su prepuni energije, jaki, glasni i optimistični. S takvim osobinama teško da će im odgovarati izležavanje na suncu ili isprobavanje vina i specijaliteta.

Vatreni znakovi da bi se odmorili trebaju avanturu, pokret i izazov, nešto na što će se usmeriti i zaboraviti na svoje svakodnevne brige.

Idealno putovanje za ove znakove obvezno uključuje kvalitetnu razonodu, odmor od grada na zanimljivim mestima ili sportski užitak poput skijanja ili plivanja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Uživajte u toplom domu

Zemljani znakovi: Bik, Devica i Jarac

Zemljani znakovi su praktični, organizovani, sposobni, ambiciozni i znatiželjni.

Bikovi i Jarčevi vole ugađati sami sebi, a Device vole detaljan raspored svih događanja i mogućnosti na putovanju kako bi maksimalno iskoristile svaki minut.

Ovi znakovi uživaju u hrani i piću, vole isprobavati nove ukuse i arome te uživati u vinskim turama i izletima. Ukratko - putovanje koje će uključivati izlete, događanja i nove mogućnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Krenite na putovanje iz snova

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vaga i Vodolija

Vazdušni znakovi ću često avanturisti, društveni, nezavisni i otvorenog uma. Blizanci vole izazov, Vage čeznu za raznolikošću, a Vodolijama je najvažnija njihova nezavisnost.

Stoga, uzbudljivo putovanje na skijanje, zimski odmor prepun aktivnosti i dešavanja na kojima će upoznati nove ljude, napuniće baterije ovim znakovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading