JARČEVI, NE PRETERUJTE: Evo kako da se našminkate prema vašem znaku!

Autor:

Lifestyle

24.01.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne šminkaju se sve devojke na isti način, i ne stoji svakoj ista šminka. Zbog čega određeni proizvodi na nekoj devojci izgledaju anđeoski, a na drugoj kao na beskućnici? Odgovor pronađite u Zvezdama. Ovako bi trebalo da se našminkate prema vašem znaku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Šminka menja ženu

Vatreni znaci (Lav, Ovan, Strelac)

Spontane, energične i uvek spremne za nove izazove, predstavnice vatrenih znakova mogu uvek da eksperimentišu sa šminkom. Vama odgovaraju sve jarke boje, svetlucave senke i ruževi koji privlače pažnju. Izražena želja za dokazivanjem koja karakteriše Lavove, Ovnove i Strelčeve, u potpunosti može biti zadovoljena šminkom. Budite slobodne i posegnite za smelijom šminkom koja će zasigurno usmeriti svetla reflektora ka vama!

RepublikaFoto: pixabay.com

Vazdušni znaci (Blizanci, Vaga, Vodolija)

Predstavnice ovih horoskopskih znakova vole mir i spokoj, i traže balans ne samo u prirodi i odnosima sa drugima, već i u šminkanju. Žena Blizanac, Vaga ili Vodolija, nikada neće  „slučajno“ kupiti neki kozmetički proizvod i nikada neće rizikovati sa neisprobanim tehnikama za šminkanje. Ove lepotice vole da su sigurne u savršenstvo svoje pojave, i zato najčešće koriste šminku neutralnih i prirodnih boja, kako za usne, tako i za oči.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vodeni znaci (Rak, Škorpija, Riba)

Vodeni znaci se uvek oslanjaju na svoja čula. Njih kroz život vodi šesto čulo i upravo ono je njihov najbolji prijatelj. Kako je njihov element voda, ne iznenađuje činjenica da su oduševljene sjajevima za usne. Ovaj make-up proizvod je njihova opsesija i treba da ga koriste što više mogu. Senke za oči sa efektom vlažnih kapaka su jedan od trendova za ovu sezonu i savršen su izbor za sve Rakove, Škorpije i Ribe.

RepublikaFoto: pixabay.com

Zemljani znaci (Bik, Devica, Jarac)

Bik, Devica i Jarac su vladari zemlje, podčinjavaju je sebi i njenu snagu osećaju kao svoju. Samim tim, idealna šminka za predstavnice ovih znakova je ona u prirodnim, zemljanim tonovima, inspirisana prirodom. Preporučujemo vam da zaboravite na crne senke za oči i da za dobro poznati „smookey eyes“ koristite braon i bež senke, koje će otkriti vašu unutrašnju stihiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading