Ovan sprema radnu akciju, dok Bik ipak kuva pasulj: EVO KAKO SVAKI ZNAK ČISTI SNEG!

Autor:

Lifestyle

03.03.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneg! Kako to podnose pojedini horoskopski znakovi i kako se nose se čišćenjem?

RepublikaFoto: pixabay.com
Uživancija na snegu

Ovan osniva krizni štab u prizemlju zgrade. Jedini u komšiluku poseduje arsenal lopata. Nakon pet minuta proglašava se generalnim zapovednikom odbrane ulica od snega. Vodolija i Vaga mu otimaju vatreno oružje i upozoravaju ga da situacija nije toliko dramatična.

Bik kuva pasulj za celu zgradu - zna se, sa suvim mesom. Na Vodolijino jadikovanje da nema ničega za vegetarijance besno odvraća da oni mogu da ostanu u svoja četiri zida i da je to zločin protiv prirode i čovečnosti.

Blizanac odbija da prekine žurku koja traje već nekoliko dana. Ovan mu preti lopatom ako se ne pridruži akciji čišćenja pa Blizanac izlazi s dve lepotice i zalihom pilula za potenciju namenjenih ekipi. Čitao je negde da imaju dobre efekte na mišićnu pokretljivost.

RepublikaFoto: pixabay.com

Rak sneno gleda kroz prozor i priseća se dana kad je u bakinom krilu gledao pahulje. Svaka je posebna, svaka je esencija suštine i lepote i... Ovan i Jarac mu provaljuju u stan i odvlače ga da lopata sneg, dok on pospano trlja oči...

Lav izlazi tek pod pretnjom oružane sile, no ni onda ne pomaže, nego pravi anđelčiće u snegu, grudva mrzovoljnu Škorpiju i neprekidno popravlja šubaru i bundu od neke ugrožene vrste. Pritom izbegava Vodoliju koja bi ga rado uvaljala u kantu katrana.

Devica je prvo je u "Excelu" sastavila preciznu satnicu i raspored čišćenja uračunavši optimalnu potrošnju ljudskih resursa, brzinu padanja snega, kao i očekivanu centimetražu nanosa. Potom je prostor podelila na geometrijski najispravnije likove i odredila u gram potrebnu količinu soli po jedinici prostora. Ovnu ide na živce, a Vodolija će joj do kraja večeri uvaliti drogu u topao čaj.

Vaga je krenula da lopata sa ekipom, ali vidi Lava kako kao srna gonjena skakuće po snegu pa je počela skakutati s njim. Iako ima letne gume jer se nije mogla odlučiti hoće li ih i kada promeniti, kreće u najbliži šoping-centar po novu jaknu. Ili kaput. Ili bundu. Ili sve skupa. Ponovno će je videti na proljeće, kad joj auto iskopaju iz nanosa snežnog pokrivača.

RepublikaFoto: pixabay.com

Škorpiji je Ovan sumnjiv. Lav mu ide na živce. Devicu bi najradije istukao, ali mora joj priznati određenu efikasnost. Kad se Blizanac spusti sa svojim lepojkama, brzo odlučuje da pokaže ko je najveći frajer u kraju i da mu preotme bar jednu cicu. Ili barem da preseli orgije u svoj stan.

Strelac je oduševljen. Sneg! Jupi! Pogledajte te pahulje kako veselo pršte i pokrivaju i breg i sve! Koga briga za čišćenje, jednom smo mladi! Hoćemo li se jednog dana sećati dosadnog lopatanja ili ćemo se primiti za ruke i zapevati oko logorske vatre?

Jarca nema nigde dva sata, a onda se pojavljuje s bagerom. Bez reči čisti sneg i na kraju samo prezrivo dobacuje okupljenima da uvek on mora da obavi sve. I, što je najgore, ovog puta besplatno.

Vodolija je donela ekipi topli čaj. Malo ga je začinila lakim i teškim drogama, ali čišćenje snega je uvek zabavnije ako čistiš dok oko tebe plešu jednorozi. Zar ne? Malo mu na živce idu ugrožene vrste koje je Lav obukao, ali to će rešiti poslije. Ima on prijatelje u društvima za zaštitu životinja.

Riba mirno spava u toploj postelji. Kad se posle podneva probudi, učiniće joj se da je napolju nešto drugačije, kao da je sve prekriveno belim, ali ne može precizno odrediti šta je to...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading