KO IMA KOLIKI LIBIDO? Lavovi se jedva suždržavaju, Blizanci stalno ometeni

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

04.03.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seks najčešće zavisi od libida koji osećate. Svaki znak ima svoj raspon, tako da neko nešto predstavlja vrhunac, a nekome tek predigru. Evo šta zvezde otkrivaju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Svaki znak ima drugačiji libido

Ovan 

Mars vlada Ovnom, a Mars vlada seksom. Pripadnici ovog znaka imaju neverovatnu seksualnu energiju. Najčešće su zavodnici, nema šanse da njih neko tek tako zavede i obožavaju ljubavne igre. 


Bik 

Senzualnost, čulnost i elegancija su odlike ovog znaka. Mirisi, nežne tkaninem dodiri, masaže to je ono što "pali" Bika. Užitak u seksu je putovanje, ne konačna destinacija. 

Blizanci 

Nekada nisu povezani najbolje sa svojim seksualnim željama. Priželjkuju romansu, ali su lenji da sve što žele i realizuju. Dobra zabava i smeh će ih podstaći na dobar seks sa partnerom. 


Rak 

Kao i sve, tako i seks za Raka mora da bude prijatan, nekada da pruži utehu, a uvek ljubav. Seks je za njih potvrda da su željeni i voljeni i za te trenutke su spremi da urade sve. Rak važi da najpredanijeg i najdarežljivijeg ljubavnika u Zodijaku. 

Lav 

Lav je vatren i razigran ljubavnik. Kreativan, romantičan, zabavan kao izbor partnera. 

Devica 

Noću je zver, a danju je "mala maca". Opsesivno su podređeni perfekcionizmu, pa je tako i u oblasti seksa. 

Vaga 

Ovaj znak vlada poljima veza, braka i partnerstva. Kada se povežu seksualno to je znak potvrde veze i emotivnog pripadanja partneru. 

Škorpija 

Seksualan znak, voli intimu i uvek ima snage za seksualne maratone. Uvek misle na seks, uvek žele seks i uvek su spremni za seks.

Strelac 

Njegov avanturistički duh ga vodi do neslućenih daljina, dubina i neverovatnih užitaka u seksu. 

Jarac 

Praktični i konzervativni deluju nezainteresovano, ali su zapravo jedan od najseksualnijih znakova. Ne mora svaki odnos da bude ludnica, ali uvek su vrlo intenzivni i posvećeni. 

Vodolija 

Njima je potrebna sloboda. I u seksualnom smislu moraju da imaju prostora da istražuju sebe i svoje potrebe. Bez toga ne umeju da funkcionišu. 

Ribe 

Traže ljubav, a upražnjavaju seks. Aktivne su i često mislie o seksu. Spremne su da daju maksimum, ali se ne odriču i svojih potreba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading