SVAKI ZNAK ZODIJAKA IMA DRUGAČIJU MAŠTU: Evo kako da rasplamsate strast kod svakog

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

22.03.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedostaje vam ideja kako da začinite seksualni život? Imate osećaj da nešto fali? Otkrijte šta zvezde kažu o njegovim seksualnim apetitima...

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovan 

Ako se zateknete u krevetu s Ovnom, očekujte brz i agresivan seks, ispunjen grubostima. Iznenadite ga pozom koja će mu omogućiti dublju penetraciju i apsolutnu kontrolu. On neka sedne na krevet i ispruži noge, a vi, leđima okrenuti, lezite ispruženi preko njegovih nogu. Ovom pozom prepuštate mu dominaciju nad vašim telom. 

Bik 

Senzualan seks, laganijeg tempa oduševiće muškarca Bika. Nemojte odbaciti misionarsku pozu kao dosadnu i nezanimljivu, jer je upravo ona savršena za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Uz mogućnost da određuje brzinu, ostavljate mu prostora da vam otkrije svoju nežnu stranu. 

Blizanac 

Budite spremni na seks na brzaka. Bilo kada i bilo gde. Ako je vaš muškarac Blizanac u horoskopu, nastojte da pronađete što više situacija u kojima je vreme za seks ograničeno. Zaskočite ga dok se sprema za posao ili u pauzi za ručak. Idealna poza za quickie je seks stojećki, okrenutih lica jedno prema drugome, prislonjeni uza zid. 

Rak 

Kako u životu, tako i u krevetu, Rakovi su skloni promenama raspoloženja - ponekad žele nežnost, ponekad grubost. Od Rakova u krevetu možete očekivati svašta. Ćudljivost je jedna od njihovih glavnih odlika. Ako vam ne odgovaraju česte promene ritma i položaja, zauzmite pozu u kojoj ste vi gore te time odredite tempo koji vama odgovara. Ako volite iznenađenja, prepustite kontrolu Raku i dopustite da vas iznenadi. 

Lav 

Kraljevski znak horoskopa i u krevetu će vam priuštiti kraljevski tretman. Lav je romantičar koji itekako ima volje da zadovolji vaše želje i potrebe. Poza u obliku kašičice je kao stvorena za Lava. Omogućiće mu da se privije uz vas i da razmenjujete nežnosti. Lavove karakteriše i egocentričnost, pa nikako nemojte zaboraviti da mu uzvratite istom merom. 

Devica 

Pedantne i uredne Device vole da imaju kontrolu nad svime što rade, pa tako i nad seksom. Kako su Device te koje vole da odlučuju kakvo će vam zadovoljstvo pružiti, idealna poza je da legnete na leđa s nogama u vazduhu u obliku slova V te dopustite vašem muškarcu da se poigra vama - baš onako kako on to želi. 

Vaga 

Što se seksa tiče, gotovo da nema stvari koja muškarcu Vagi neće odgovarati. Budući da su Vage odlični seksualni partneri, sposobni su da briljiraju u svakoj pozi, nije loša ideja isprobati one za nešto hrabrije. On je muškarac koji će se znati da se snađe s vama u njegovom naručju. 

Škorpija 

Nađete li se u krevetu sa Škorpijom, očekujte da su svi vaši problemi rešeni. Osim što će Škorpija u seksu dati sve od sebe, od njega možete očekivati sve i svašta. Kada je seks u pitanju, pravi su perverznjaci. Kontakt očima im je jako privlačan pa su sve poze koje to omogućuju poželjne. Isprobajte doggy pozu ispred ogledala. 

Strelac 

Od svih znakova horoskopa, Strelčevi su svakako najspontaniji pa seks možete očekivati doista svuda. S obzirom na spontanost koje imaju na pretek, idealni su partneri za seks na javnom mestu. Isprobajte seks stojećki, okrenuti prema njemu leđima, dok vam on drži jednu nogu podignutu. Naravno, nivo uzbuđenja će rasti s verovatnoćom da ćete biti uhvaćeni. 

Jarac 

Ko voli sado mazo igrice? Muškarac Jarac! Jarac voli bičeve. I lance. I svakakve prljave igrice i razgovore. Savršena poza za seks s pripadnikom ovog znaka je doggy, ali s vašom glavom spuštenom na jastuk. Oduševiće ga potpuna kontrola nad situacijom. Nemojte zaboraviti da je Jarac u stanju da dobije svakakve zločeste ideje, pa nije loše prvo obaviti razgovor o vašim željama i granicama preko kojih ne želite ići. 

Vodolija 

Igračke i razni seksualni rekviziti itekako su poželjni ukoliko imate posla s Vodolijom. Dok ste na njemu, uzmite vibrator i stimulišite se. Upotreba igračaka dodatno će njega dovesti do ludila. 

Ribe 

Ribe su vrlo intuitivne, što je odlična stvar za vas. Muškarac Riba tečno će pročitati vaš govor tela i priuštiti vam baš ono što želite. Onako kako to želite. S Ribama zaista možete eksperimentisati. Isprobajte pozu kaubojke, ali mu se okrenite leđima. Pripadnici ovog znaka vole igre uloga pa seks možete dodatno začiniti uniformama koje će pridoneti verodostojnosti uloga koje igrate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading