5 NAJPOHOTNIJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Autor: Republika

Lifestyle

09.04.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovih pet znakova požuda je deo njihove svakodnevice, a ako ste u vezi s njima, trebaće vam puno kondicije.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovan 

Njima stvarno ne treba puno. Čim se probude, spremni su na akciju, a svoju preteranu požudu ne smatraju problemom - problem vide u onima koji ne razmišljaju na isti način. 

Vaga 

Požuda je za Vage kao životni poziv, a ako nemaju partnera, to ih ne sprečava. Ako nemaju nekoga s kim će biti intimni, uvek imaju same sebe. 

Škorpija 

Škorpije su zanimljivi, jer su stručnjaci u izazivanju požude kod drugih. Sami je takođe osećaju, ali su veći majstori u pretvaranju drugih u pohotna, nezasitna bića. 

Bik 

Prosečan Bik je istovremeno jako pohotan i jako hladan, što znači da svoju požudu savršeno može da odvoji od bilo kakvih emocija. To ih čini neodoljivim ljubavnicima. 

Strelac 

Strelčevi svoju pohotu pretvaraju u romansu, što samo komplikuje stvari, ali oni sebi jednostavno ne mogu da pomognu. Problem nastaje kad ne znaju razliku između ljubavi i obične požude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading