NAJVEĆI PESIMISTI ZODIJAKA! Oni su tvrdoglavi i nikada ne daju drugu šansu!

Autor:

Lifestyle

27.06.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo koja četiri znaka Zodijaka su najnegativnija, kad su u pitanju emotivni odnosi. Jedni su pesimistični da se ne bi razočarali dok drugi, ako ih povredite nema nazad.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dualnoj prirodi. Sa jedne strane, vrlo su druželjubivi, i otvoreni su za nova saznanja i iskustva. Sa druge strane, ponekad im naiđe period kada se povuku u sebe i tuguju. U kombinaciji sa njihovom tvrdoglavošću, vrlo su tvrd orah. Kada Blizanci jednom krenu da posmatraju stvari iz negativnog ugla, teško da ga iko može ubediti u suprotno…

Rak

Rak je znak čiji je vladalac planeta Mesec, te stoga ima izraženu osećajnost. To znači da su rakovi verni svom partneru, saosećajni i spremni da rešavaju nesuglasice. Međutim, Rakovi su često zbunjeni. Kada ih neko povredi, potrebno im je mnogo vremena da zaleče rane.

Devica

Najbolji pridev koji opisuje device je "perfekcionista". Device su veoma samokritične i anksiozne ličnosti koje se opterećuju najsitnijim detaljima. Ova karakteristika ogleda se i u vezama, gde se plaše i najmanje nesuglasice.

Jarac

Kruna za najpesimističniji znak u vezama odlazi u ruke Jarčevima. Oni uvek prvo zamišljaju najgori scenario, i to ne zbog toga što žele da izigravaju žrtvu, već zato što su ubeđeni da ih takav način razmišljanja štiti od razočaranja. Da li mislite da su u pravu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading