Dva horoskopska znaka koja nisu STRAŠNA kao što se čine!

Autor: cosmopolitan.rs

Lifestyle

29.06.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi upoznavanje nikada ne može u potpunosti odati kakva je osoba koja je preko puta vas. Ova dva znaka dokaz su da ljudima treba da pružite šansu kako bi vam se pokazali u pravom svetlu.

RepublikaFoto: instagram.com/shortstoriesandskirts
Foto: Ilustracija

Lav

Osobe rođene u znaku Lava poznate su po svome ponosu. Upravo zbog njega im je teško da se otvore drugima, a ni na reči "izvini" nisu baš laki. Oko Lavova stalno treba da se trudite i ako vam je zbilja stalo, ne odustajte jer kada jednom vidite šta se krije iza zidova ponosa, osvojiće vas u potpunosti. 

Jarac

Znak koji je sinonim za nedodirljivost zrače hladnoćom. Međutim, u trenutku kada su sigurni da su sami, neretko plaču i tuguju po celu noć. A kada jednom zadobiju vaše potpuno poverenje i budu sigurni da ih nećete napustiti i povrediti, pokazaće vam svoju istinski osećajnu stranu i shvatićete da su osobe rođene u ovom znaku spremne sve da učine za ljude koje vole i kojima veruju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading