ZRAČE POZITIVNOM ENERGIJOM: Žene rođene u ova tri znaka su NEODOLJIVE muškarcima

Autor: cosmopolitan.rs

Lifestyle

21.08.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno ste se nekad zapitali da li vaš seksepil ima bilo kakve veze i sa vašim horoskopskim znakom. Astrolozi tvrde da znak i mesec u kome smo rođeni je i te kako povezan sa našom privlačnošću i celokupnim utiskom koji šaljemo suprotnom polu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iako ima brojnih faktora od fizičkom izgleda do osobina, 3 znaka izdvajaju se kao posebna i neodoljiva pa eto prilike da proverite da li se nalazite među ovim srećnicama. 

Lav

Puna samopouzdanja, strasti i tačno zna šta želi, ali i način kako da do toga dođe! Upravo zbog toga muškarci ne mofu da odole jednom Lavici i uvek će ostati u centru pažnje jačeg pola. Ali imaju jednu manu -  spadaju i među najnevjernije znakove. 

Škorpija

Ako za nekim znakom muškarci bukvalno lude, to je za strastvenim Škorpijama koje zrače seksualnom energijom i opijaju sve oko sebe. Ako nekoga žele da zavedu, to će s lakoćom uspeti – niko i ništa ih ne može sprečiti u tom naumu! 

Strelac 

Fenomenalan smisao za humor slatkih Strelčica deluje na muškarce privlačnije nego što su mislile. One će se najpre uvući muškarca u prijateljsku zonu, a zatim pod kožu zbog čega jači pol nikada neće moći da ih zaboravi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading