Ko su najveći KOCKARI ZODIJAKA?

Autor:

Lifestyle

29.08.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta kažu zvezde, ko arči pare na kockanje? Ko igra srcem, a ko glavom? Da li više volite sto za poker, ili "obične" igre na sreću? Ako vas zanimaju odgovori na ova pitanja, ali i da saznate kad vam padaju srećni dani - onda je ovo pravi tekst za vas!

RepublikaFoto: pixabay.com

OVAN definitivno voli čar pustolovine i igre za koju ne zna kuda će ga odvesti. Često može biti viđen za poker aparatom ili kartaškim stolom. Teško podnosi poraz. Njegovi srećni dani su 12. septembar i 28. i 29. novembar.

BIK je oprezan i promišljen, u svemu pa i u kockanju. Previše ceni novac da bi ga olako bacao, ali zbog hedonizma i gladi za materijalnom sigurnošću može prilično da "zastrani". Njegovi sretni dani su 10. septembar i 7. i 8. oktobar.

Foto: pixabay.com

BLIZANAC nema previše strpljenja nizašta, pa ni za kockanje. On to čini povremeno i površno. Otićiće da uplati listić, a često će se u poslednjem trenutku setiti da nije proverio rezultate izvlačenja. Njegovi sretni dani su 5. i 6. oktobar.

RAK u kladionicu ide s određenim ciljem, a ne zato što želi. Nije od onih koji veruje da može nešto da dobije, pa će svoju sreću na nagradnim igrama oprobati iz puke znatiželje. Njegovi sretni dani su 14. septembar i 7. i 8. novembar.

Foto: pixabay.com

LAV voli da se igra, voli to uzbuđenje lova na dobitak i to radi na svim područjima života. Kockanje i rizične igre su definitivno nešto bez čega ovaj znak ne može, barem ne na duži period. I dok će muškarci, posebno oni pasionirani kockari, provoditi noći u kockarnici, redovno posećivati sportske kladionice i stalno pratiti rezultate na teletekstu ili mobitnom, žene lavice neće odoleti igrama na sreću.

DEVICA ništa ne prepušta slučaju. Ako se upusti u ovu avanturu, vodiće knjige dobitaka i gubitaka, imaće dobro razrađenu taktiku i igrati posvećeno i s namerom. Njeni sretni dani su 18. septembar i 12. i 13. novembar.

Foto: pixabay.com

VAGA će okušati sreću u nagradnim igrama ako su dobici luksuzno putovanje, automobil ili stan. Nije luda za kladionicama i kockarnicama. Sreću će isprobati čisto iz znatiželje. Njeni sretni dani su 21. i 22. septembar i 18. oktobar.

ŠKORPIJA u svemu ide do kraja, pa i u kockanju. Slepo će se držati unapred postavljene taktike. Ne podnosi poraz i nekoliko njih uzastopno će ga naterati da prekine s tom navikom. Njegovi sretni dani su 20. oktobar, 16. novembar i 14. decembar.

Foto: pixabay.com

STRELAC će povremeno uleteti u ovo područje života, da proveri ima li tu nešto za njega. Kad uvidi da je sve samo igra bez neke izvesnosti i smisla, brzo će krenuti dalje. Njegovi sretni dani su 19. oktobar i 16. i 17. decembar.

JARAC je previše ozbiljan i kockanje smatra nepotrebnim gubitkom novca. Ponekad će se upustiti u klađenje ako mu je ono tematski zanimljivo. Previše je skeptičan i ne veruje u brze dobitke. Njegovi sretni dani su 1. i 2. septembar i 19. decembar.

RepublikaFoto: pixabay.com

VODOLIJA će izmisliti posebnu taktiku koja će za mnoge izgledati kao čista mozgalica, ali njemu će imati smisla. Njegov um će tome pristupiti matematički i vrlo ozbiljno, ali igraće retko i povremeno. Njegovi sretni dani su 1. i 2. oktobar i 21. decembar.

RIBE vole da sanjaju da mogu sve da imaju, pa tako i da mogu da ostvare milionski dobitak na lutriji. Definitivno igraju srcem, bez taktike i kad se sete. Ako nešto i dobiju, brzo će potrošiti. Njeni sretni dani su 30. i 31. oktobar i 24. decembar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading