OVI HOROSKOPSKI ZNACI NE ZNAJU ZA "IZVINI"

Autor: Republika

Lifestyle

09.09.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekim ljudima je teško prevaliti preko usana - izvini. Bilo da misle da su u pravu, bilo da ne žele da daju drugoj strani zadovoljstvo, izbegavaju izvinjenje po svaku cenu ili će se izviniti grubim tonom i izrazom lica koji odaje otpor i gnušanje.

RepublikaFoto: pixabay.com

Evo koji horoskopski znaci ne vole nikako da se izvinjavaju.


Ovan

Ovan najradije neće uopšte da se izvini. Ako mu je uvređena osoba jako bitna, izviniće se tako da svima bude jasno koliko to ne voli da radi. Ili će nešto nečujno da promrmlja ili će se zajapuriti i obratiti se drugoj strani povišenim i gotovo svađalačkim tonom.

Lav


Lav sve čini u teatralnom stilu, pa će se izviniti kao da je glavni glumac u predstavi. Visoko uzdignute glave, nastojaće da niti jednom svojom gestom ne pokaže status gubitnika. 

Škorpija


Ako je nekog uvredila, Škorpija je  uglavnom uverena da je to ovaj i zaslužio. Ako shvati da je druga strana nedužna i ako je ojenjuje vrednom pažnje, izviniće  se korektno, ali ne i ponizno. Ali, ako smatra uvređenu osobu krivcem za situaciju, uputiće joj ironično izvinjenje ili će je dodatno uvrediti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading