LAV VLADA I TOKOM SEKSA: Otkrivamo kakav je koji horoskopski znak u krevetu

Autor:

Lifestyle

16.09.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici ovog znaka daju sve od sebe i i očekuju isto zauzvrat, Škorpije biraju partnere na osnovu izgleda, dok Vodolije obožavaju predigru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Lavovi vole da budu pohvaljeni na kraju ljubavnog čina

OVAN

Ovnovi su puni energije, impulsivni i zrače seksualnošću. Ne vole predigru i neretko su grubi u toku seksa, a nemaju problem ni kad je "za jednu noć" ili u nekom skrivenom uglu u toku izlaska.

Foto: pixabay.com
Bikovi su osetljivi i uvek spremni za akciju

BIK

Bikovi su najosetljiviji, veoma stidljivi i uvek su spremni za akciju, prenosi zenskimagazin.rs. U mladosti im je najbitnija reakcija partnera, a u seksu počinju da uživaju kako treba tek posle tridesete.

BLIZANCI

Blizanci stalno lutaju i imaju problema da oforme stabilnu vezu. Vrlo su maštoviti, osetljivi, stalo im je do uživanja partnera, a najposvećeniji ljubavnici postaju u srednjem dobu.

RAK

Rakovi se u potpunosti predaju voljenoj osobi. Posle seksa, koji njima znači mnogo više od čistog vođenja ljubavi, vole da se maze i budu bliski sa partnerom. Romantični su, maštoviti i strastveni, a partnere osvajaju tek kada su sigurni da će biti uspešni.

LAV

Lavovi su pravi vladari i uživaju u potčinjavanju partnera. Uvek daju sve od sebe u toku seksa i očekuju isto zauzvrat. Puni su samopouzdanja, dostojanstva i vole da budu pohvaljeni na kraju ljubavnog čina.

DEVICA

Device mudro skrivaju emocije i strast, a kada ih pokažu, postaju nezaustavljive. Uživaju u seksu, vole da iznenade partnera. Ne vole grubost, nestrpljenje i površnost.

Foto: pixabay.com
Vage vole da šapuću "prljave reči"

VAGA

Sofisticirane Vage će voditi ljubav samo sa emocijama, a u tim trenucima se partneru predaju svim bićem. Veoma su maštovite, pa partnerima u toku seksa često šapuću "prljave" reči.

ŠKORPIJA

Škorpije su provokatori, ali ne vole da se nameću. Otvoreno razgovaraju o seksu i ne stide se da do detalja opišu šta ih privlači. Izgled im je veoma bitan, pa na osnovu toga biraju i partnere. Pored izgleda, od njih očekuju i potpunu lojalnost.

STRELAC

Kao prirodni šarmeri i optimisti, Strelčevi osvajaju sve oko sebe. Maštoviti su i dobri ljubavnici skloni eksperimentisanju, ali taj eksperiment će retko sami predložiti. Često menjaju partnere jer žele savršeni odnos.

JARAC

Jarčevi ne otkrivaju svoja osećanja, ali se ispod te maske krije vatreni temperament. Vođenje ljubavi im je, zajedno sa uspehom u poslu, najvažnija stvar u životu. U mladosti su zavisni od seksa, ali se to u toku života gubi zbog drugih prioriteta.

Foto: pixabay.com
Vodolije obožavaju predigru

VODOLIJA

Ekscentrične Vodolije su nepredvidive u krevetu. Za njih je sve uzbudljivo i neobično, često brinu o svojim fizičkim potrebama, i ne mogu da kažu ne predigri.

RIBE

Ribe žive za ljubav i voljenim osobama se predaju u potpunosti. Najviše uživaju u seksu kada je partner zadovoljan. Veoma rano postaju zavisni od čulnih zadovoljstava, vešti su ljubavnici i seks im je sastavni deo emotivne veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading