Irina Vukotić kuva za vas u restoranu "Kod dvoglavog orla": Kako da post ne bude bauk

Autor: Republika

Lifestyle

11.04.2019

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka demonstrirala nam je svoje kulinarske veštine u čuvenom prestoničkom lokalu na Terazijama 34.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Irina Vukotić

Riba na Irinin način

Irina Vukotić, poznato TV lice, veoma je vična kada je u pitanju priprema kulinarskih specijaliteta, te je dobra domaćica u kuhinji jednako kao i sa svojim gostima u studiju. Kako kaže šarmantna voditeljka, zbog brzog tempa i dnevnih obaveza, ona u kuhinji ne provodi više od pola sata dnevno. Naime, više od toga joj nije ni potrebno jer za to vreme voditeljka pripremi od dva do tri zdrava, a brza jela. Ona, naime, obožava ribu, a u našem dodatku saznaćete i kako je sprema.

Uživanje u hrono specijalitetima

Za sve ljubitelje hrono ishrane spremili smo recepte blogerke Ane Ćubele u kojima ćete otkriti kako se sprema musaka bez mesa, posna ruska salata i još mnogo toga...

Da se omaste prsti

I gurmani će naći svoj kutak u Srpskom kuvaru i naučiti kako da prave giros iz rerne, meksičke palačinke i gurmansku štrudlu.

Sve ovo vas čeka u dodatku Srpski kuvar, koji izlazi sutra 12. aprila, kao i svakog petka, uz redovno dnevno izdanje Srpskog telegrafa.

Foto: Republika

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading