Irina Vukotić kuva za vas u restoranu "Kod dvoglavog orla": Kako da post ne bude bauk
Poznata voditeljka demonstrirala nam je svoje kulinarske veštine u čuvenom prestoničkom lokalu na Terazijama 34.
Riba na Irinin način
Irina Vukotić, poznato TV lice, veoma je vična kada je u pitanju priprema kulinarskih specijaliteta, te je dobra domaćica u kuhinji jednako kao i sa svojim gostima u studiju. Kako kaže šarmantna voditeljka, zbog brzog tempa i dnevnih obaveza, ona u kuhinji ne provodi više od pola sata dnevno. Naime, više od toga joj nije ni potrebno jer za to vreme voditeljka pripremi od dva do tri zdrava, a brza jela. Ona, naime, obožava ribu, a u našem dodatku saznaćete i kako je sprema.
Uživanje u hrono specijalitetima
Za sve ljubitelje hrono ishrane spremili smo recepte blogerke Ane Ćubele u kojima ćete otkriti kako se sprema musaka bez mesa, posna ruska salata i još mnogo toga...
Da se omaste prsti
I gurmani će naći svoj kutak u Srpskom kuvaru i naučiti kako da prave giros iz rerne, meksičke palačinke i gurmansku štrudlu.
Sve ovo vas čeka u dodatku Srpski kuvar, koji izlazi sutra 12. aprila, kao i svakog petka, uz redovno dnevno izdanje Srpskog telegrafa.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)