Uz pomoć ovog čarobnog čaja dovedite svoju liniju do savršenstva

Autor: Srbija danas, Republika

Lifestyle

07.10.2019

03:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako želite da izgubite kilograme i smanjite apetit, pokušajte na zdrav način i prirodnim sredstvima da dođete do željene figure. Jedan od najboljih metoda za skidanje suvišnih masnih naslaga jeste čaj, napitak koji ima mnoga pozitivna dejstva po organizam.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ne postoji magično sredstvo za mršavljenje, već je potrebno je da promenite režim ishrane i fizički se aktivirate. Ali, na sreću, postoje mali prirodni pomagači koji pomažu da se brže rešimo masnih naslaga i lakše se naviknemo na zdrave navike. Ovaj domaći čaj za mršavljenje reguliše apetit, izbacuje toksine i višak tečnosti iz tela i podstiče brže sagorevanju kilograma. Najbolje je da ga popijete pred spavanje, umesto večere. Pruža osećaj sitosti, tako da nećete imati problem sa spavanjem zbog praznog stomaka. Svi sastojci čaja su prirodni i zdravi.

U pola litre vode sipajte 1 kašiku izrendanog đumbira, 2 lovorova lista, pola kašike kumina i pola kašike cimeta. Čaj kuvajte 30 minuta, a kako biste dobili željenu aromu možete dodati i prstohvat omiljenog čaja kamilica, nana, zeleni... Ostavite čaj da odstoji 5 minuta, procedite i popijte svako veče pred spavanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading