Idealna za hladne dane: Supa sa belim lukom
Glavni sastojak ove supe je beli luk.

Beli luk je poznat kao jedan od najboljih i najjačih prirodnih antibiotika.
Evo i kako se pravi.
Sastojci:
- glavica belog luka
- 1 luk
- 1 do 2 kocke za supa
- voda po potrebi
- kašika brašna
- 100 ml belog vina
- 200 ml kisele pavlake
- so
- maslinovo ulje
- 3 tosta

Priprema:
Stavite kocku supe u vodu (napravite bujon). Isecite sitno crni luk i stavite u maslinovo ulje. Pržite dok ne omekša.
Izgnječite beli luk.
Propržite sa crnim lukom, ali kratko, dok ne zamiriše.
Dodajte brašno i belo vino. Sipajte bujon.
Kuvajte 15-20 minuta, zatim štapnim mikserom usitnite jelo.
Posolite i dodajte pavlaku.
Napravite tost od hleba, isecite ga na kocke i stavite u supu.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)