Srpski telegraf poklanja Srpski kuvar! Voditeljka Aleksandra Ivanović kuva za vas: Mesim hleb i nosim ga na posao!

Autor: Republika

Lifestyle

13.02.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Srpskom kuvaru" dodatku Srpskog telegrafa možete pronaći brojne recepte za ukusna jela, osim toga u svakom broju možete da "zavirite" u kuhinje poznatih, tačnije, poznati otkrivaju svoje omiljene recepte i pripremaju ih za vas u restoranu "Dvoglavi orao".

Ovoga puta svoje recepte pokazala nam je voditeljka TV Pinka Aleksandra Ivanović koja tvrdi da jede samo hleb koji sama sprema i koji je veoma zdrav uprvao zbog toga što ona vodi računa o njegovim sastojcima.

Ona je otkrila kako izgleda njena dnevna rutina kada je hrana u pitanju i kako je smršala čak 15 kilograma. Rekla je da smatra veoma važnim to što svako jutro popije čašu mlake vode i što i dalje vodi računa šta jede.

U Srpskom kuvaru možete da nađete nekoliko recepata za pripremanje poznatog italijanskog specijaliteta, a ono što je neobično jesu i instrukcije za pripremu slatkih pica!

Pročitaćete i sve o blagotvornosti šafrana koji je dobar antidepresiv.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading