ENERGETSKA BOMBA: Moćni napitak koji popravlja krvnu sliku i pobeđuje malaksalost!

Autor:

Lifestyle

12.06.2020

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se često osećate malaksalo i potrebna vam je doza energije, u ishranu uključite ovaj napitak koji će vam pomoći da se oporavite.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nedostatak energije često je posledica malokrvnosti koju možete pobediti uz pomoć cvekle, moćne namirnice koja ovaj "smuti" pretvara u pravu malu energetsku bombu, piše "Zadovoljna.hr".

Nemojte se plašiti zemljanog ukusa sveže cvekle koji mnogi ne vole jer će njega zamaskirati ostale namirnice koje se nalaze u napitku. Sočne trešnje, maline, slatka banana i limun pobrinuće se za fin ukus "smutija" koji će se pobrinuti da vaš organizam opet bude u formi.

SASTOJCI ZA 1-2 OSOBE:

- pola banane

- 1 mala sveža cvekla
- 1 šaka trešanja
- 1 šaka malina
- 1 mala šargarepa
- sok od pola limuna
- 2 decilitra hladne vode

PRIPREMA NAPITKA:

U blender ili aparat za "smuti" nasacekajte bananu, dodajte opranu cveklu naseckanu na sitnije kockice, oprane maline, trešnje očišćene od koščica, šargarepu narezanu na manje komade, limun i vodu. Sve dobro blendajte dok ne dobijete homogeni napitak. Ako želite da ga dodatno rashladite, dodajte u njega par kockica leda. Popijte dok je sveže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading