PROLEĆE U KUHINJI: Punjene tikvice na delikatesan način

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

06.04.2018

03:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pijace su nikad bogatije svežim namirnicama. Iskoristite proleće na najbolji i najukusniji način.

RepublikaFoto: pixabay.com

Potrebno je:

  • 2 veće tikvice
  • 1 zrela paprika
  • 1 praziluk
  • 1 paradajz
  • 1 šargarepa
  • ulje
  • biber, začin


Priprema: 

Na ulju propržiti sečen na krugove praziluk, dodati sečenu na kockice papriku, šargarepu, kao i delove tikvice koje smo izdubili. 

Dodati začin so, biber i dinstati da smekša. 

Izdubljene tikvice poređati u podmazan pleh i korita tikvice puniti dinstanim povrćem. Odozgo pokriti kolutovima paradajza. Još malo pouljiti i peći na 200 - 250 stepeni 30 minuta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading