(FOTO) Kakve veze imaju Pikaso i manikir?! Svaki nokat je malo umetničko delo!

Autor: cosmopolitan.rs

Lifestyle

19.05.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nokti više ne moraju biti isključivo beli ili crveni, dokazao je novi trend koji je poseban po tome što naše nokte predstavlja kao svojevrstan modni dodatak, a usudili bi se reći i kao prava mala umetnička dela.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Rešenja koja će osvežiti naše autfite ponekad nije potrebno tražiti nužno u modnom svetu jer ih je beauty svet zaista prepun. Lepi i kreativno dekorisani nokti dovoljni su da naš celi autfit u potpunosti bude osvežen te da širi sasvim nove vibracije. Ove sezone posebno je omiljen Pikaso manikir, koji je pravi dokaz kako se u ovom svetu redovno pomiču granice kada je lepota noktiju u pitanju.

Zasigurno ste ovaj motiv već prepoznali na Instagramu, budući da je njegova popularnost svakim danom sve veća, a reč je o Pikaso manikiru koja je inspirirana kultnim umetničkim delima ovog slavnog slikara. Reč je o pomalo zahtevnijem manikiru koja uključuje crtanje motiva lica i to tankim kistićem čime se stvara pomalo apstraktiran te istovremeno minimalistički utisak. Ovaj manikir kombinuje sasvim prozirnu, belu ili nude podlogu s kojom se dodatno ističe umetnička ilustracija i to u kontrastnoj crnoj ili pak crvenoj boji. Tako bi do nedavno na prvu neprimetan manikir, mogao postati najbolji deo celokupnog look-a te doneti dašak svežine unutar nešto uobičajenih kombinacija, stoga smo u nastavku izdvojili manikir koje će vas zasigurno inspirirati da i vaši nokti postanu deo ove umetničke priče!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For @melleskarfstad

A post shared by Violetta (@yeswhatnails) on Aug 14, 2018 at 4:08am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For @koss.official inspired by @koketit ??

A post shared by Violetta (@yeswhatnails) on Apr 6, 2019 at 2:11am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading