Pogledajte ove savete kako bi održali zdravlje kose

Autor: Informer

Lifestyle

15.06.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom leta kosa najviše strada. Vlasi se na vrućinama začas isuše i pucaju, a ako je još tretiramo fenom ili presama, stanje će biti još gore.Zato je najbolje da je sušite prirodno. Da bi bila zdrava i dobra, za dalje stilizovanje izaberite hidratantne šampone i balzame.

RepublikaFoto: instagram.com/kayluhskolors
Foto: Ilustracija

Kovrdžava i valovita kosa

 

Žene koje imaju prirodno kovrdžavu kosu obično žele da je isprave, ali tokom leta to nikako ne bi trebalo da rade. Najbolje je da koriste hidratantni balzam i malo gela i da ga malo po malo nanose na vlažnu kosu tako što će je gužvati u dlanu. Tako će kovrdže izgledati mekano i uredno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Gusta kosa

 

Za gustu kosu idealna je krema za kosu. Nanesite je samo na vrhove i srednji deo, jer ćete tako da sačuvate volumen pri temenu. Najlakša frizura za ovaj tip kose su dva repa vezana sa strane pa zatim oblikovana u punđu. Kad se kosa osuši, skinite šnale i raščešljajte kosu prstima. Tako će dobiti prirodne talase koji traju duže sa stajling kremom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tanka kosa

 

Za tanku kosu potrebni su lagani proizvodi poput hidratantnog balzama, posle kog kosa neće da se prilepi uz glavu. Ne stavljajte ga na koren, inače će baš to da se dogodi. Za frizuru s laganim talasima, tanje pramenove mokre kose uvijte prstima do temena, pričvrstite ukosnicama, pa posle izvesnog vremena raspletite. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading