STOP CELULITU: Domaći losion uništava pomorandžinu koru

Autor: dnevni.rs

Lifestyle

06.09.2017

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celulit je i zimi i leti neprijatelj broj jedan, mnogim ženama. Shodno tome, one koriste razne trikove da bi se izborile sa pomorandžinom korom. Od masaža, preko krema, do gelova i drugih prizvoda, nijedna od njih se ne seti da baš kod kuće ima ono što će joj ppmoći da izgleda savršeno bez ijedne rupice na butinama

RepublikaFoto: pixabay.com
Kofein iz kafe pokreće cirkulaciju

Celulit je jedan od najupornijih ženskih “neprijatelja”, a ima ga gotovo svaka žena na svetu.

Uz vežbanje i ispijanje većih količina vode, svakako vam je potreban kvalitetan piling koji će pokrenuti cirkulaciju i neželjene “rupice” učiniti manje vidljivim na vašoj zadnjici i butinama. Za dobar piling potrebna vam je kafa, kokosovo ulje i morska so.

U šoljicu mlevene kafe dodajte, šest kašičica otopljeno kokosovog ulja i tri kašičice morske soli. Sastojke dobro izmešajte.

Pre tuširanja četkom od prirodnih vlakana ‘na suvo’ istrljajte područja zahvaćena celulitom da biste pokrenuli cirkulaciju i pripremili kožu da upije sastojke pilinga.

Tokom tuširanja na vlažnu kožu kružnim pokretima umasirajte piling. Što duže masirate, rezultati će biti bolji: kofein iz kafe pokrenuće cirkulaciju i zategnuće kožu, zrnca soli imaće ulogu intezivnog pilinga, a kokosovo ulje će nahraniti i omekšati kožu.

Ne zaboravite da svako jutro pre tuširanja umasirate anticelulit losion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading