IKONE STILA OVO NE NOSE: 5 modnih komada za izbegavanje

Autor: zadovoljna.hr

Lifestyle

17.09.2017

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuskinje su odavno oličenje svevremene elegancije i sjajnog stila, zato ne čudi što i dalje važe za najbolje odeve žene na svetu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Francuskinje nećete videti u previsokim štiklama

Evo šta to one izbegavaju da nose i zbog čega:

1. Push-up grudnjak

Dok žene širom sveta žele da povećaju svoj dekolte uz pomoć grudnjaka, Francuskinje se time uglavnom ne opterećuju. Za njih su i male grudi senzualne i zato neće posegnuti za push-up modelom, nego će nositi klasične modele ili pak uopšte neće obući grudnjak.

 

 

 

2. Štikle "neboderke"

Francuskinja nikada ne bi nosila cipele s previsokom potpeticom. Nikada nećete videti Francuskinju u cipelama kakve nosi Lady Gaga, kazala je za WWW francuska modna blogerka Laberiane Ponton. 
Najbolje obučene žene na svetu igraju na kartu svevremenske elegancije. Za sebe će odabrati cipele s ravnim džonom poput balerinki, a kada je u pitanju obuća s visokom potpeticom, ostaće verne klasičnim salonkama.

 

3. Istaknuto ime brenda

Francuskinje ne vole preterivanje, pa tako neće ni isticati logo modnih brendova u svojim kombinacijama. 

- Izbegavam nošenje odeće ili dodataka s istaknutim imenom brenda. Mislim da je luksuz način na koji nosiš odeću, a ne pokazivanje modnih marki - smatra francuska blogerka Tokyobanhbao.

4. Najlonke u boji kože

Za većinu modnih stručnjaka ovaj odevni komad je već dugo na lošem glasu. Iluzija golih nogu za njih je nepoželjna te smatraju da prednost moramo dati najlonkama u drugim bojama. Francuskinje se slažu s njima.

- Nikada ne nosim najlonke u boji kože. To je najgora stvar u modi - kaže Valentine Vanesse.

 

5. Sportska odeća i obuća u "nesportskim" prilikama

Trenirku i patike ostaviće za teretanu ili neku aktivnost na otvorenom. U trenirci sigurno neće obavljati svakodnevne obaveze ili je obući za bilo kakvu priliku koja nije usko vezana uz sportske aktivnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading