MODNA ŽURKA: Suzana Perić u Jagodini

Autor:

Lifestyle

19.09.2017

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak programa bio je namenjen najmlađima, sa dečijom predstavom, zatim je usledio nastup Nevene Božović, koja je oduševila sve prisutne, a nakon njenog nastupa manekenke su prošetale u jesenjim komadima kreatorke Suzane Perić

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Kreativnom radionicom „Moja prva kreacija“

Jagodinci su preksinoć imali veliku žurku u centru grada, na kojoj je nastupala pevačica Nevena Božović, a vrhunac večeri bila je revija Suzane Perić, koja se predstavila kolekcijom "Nebo je granica".

Početak programa bio je namenjen najmlađima, sa dečijom predstavom „Pipi Duga Čarapa“ i kreativnom radionicom „Moja prva kreacija“ na kojoj je Suzana Perić svoje znanje i kreativnost prenela najmlađim posetiocima.

Usledio je nastup Nevene Božović, koja je, uz već poznate numere „Pogledaj me“, „Siesta“, „Čujem da dolaziš u grad“ gostima otpevala i svoj novi hit „Jasno mi je“.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Nevena Božić je oduševila najmlađe posetioce

Kolekciju prikazanu u čast godišnjice "Vivo šoping-parka" čine duge, romantične haljine, namenjene, kako sama kreatorka kaže, "samoverenim, modernim ženama, koje znaju da snagom svoje volje mogu da pomere granice".

Svedeni modeli haljina i suknji u crnim i zemljanim tonovima deo su kolekcije koju Suzana Perić priprema za sezonu jesen/zima 2017/18.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA

Poseban pečat reviji dale su specijalne gošće na pisti, glumice Jelena Gavrilović i Iva Štrljić, dok je program vodila Snežana Dakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading