VELIKI USPEH SRPSKE MANEKENKE: Antonina Petković sa Naomi Kembel

Autor:

Lifestyle

28.09.2017

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto je oduševila najuticajnije modne kreatore širom sveta, naš najpoznatiji top model Antonina Petković, ostvarila je saradnju sa svetski poznatim brendom "H&M".

RepublikaFoto: Promo foto
Antonina Petković se super zabavljala na snimanju

Uz najaktuelnije top modele poput Naomi Kembel, Admou Abiah, Devon Windsor i Chiharu Okungi, čelnici ove modne kompanije odabrali su i srpsku lepoticu, poreklom iz Čacka da im bude novo promo lice.

Dvadesetjednogodišnja Antonina nije krila sreću i zadovoljstvo na ukazanoj prilici. Na samom setu i snimanju reklamnog spota za poznati brend koji se odigrao u Japanu, naša lepotica ističe da je uzivala sarađujući sa drugim svetskim top modelima, poput Naomi Kembel.

- Bila sam veoma ponosna i srećna kada sam dobila poziv za saradnju sa kompanijom "H&M". Rado sam prihvatila ponudu da budem njihovo novo zaštitno lice. Fotografisanje i snimanje reklamnog spota sa vrhunskim top modelima sveta, jedno je od najdragocenih iskustava za mene - kaze Antonina.

RepublikaFoto: Promo foto
Antonina Petković (levo)

Ova lepa Čačanka otkrivena je 2012. godine na kastingu za nova lica agencije "Models Inc". Za samo par godina postala je jedna od najtrazenijih i najplaćenijih top modela sveta.

Inače, kasting za nova lica agencije "Models Inc" i ucesnike "Elite Model Look izbora 2018." odrzaće se u subotu 30. septembra u 13h u hotelu "Envoy" u Beogradu.

Reklamu se imali prilike da vidite i na domaćim TV stanicama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading