Pojavile su vam se strije? Nemojte očajavati, ovaj prirodni melem će vam pomoći da ih se rešite

Autor: novosti

Lifestyle

26.03.2020

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko imate strije, ružne podsetnike na naglo mršavljenje, nemojte da očajavate već odmah krenite u nabavku sastojaka koji su vam potrebni za pripremu prirodnog melema uz pomoć kojeg ćete početi da "brišete" ružne tragove na koži. Na spisak stavite: jedno jaje, kantarionovo i čičkovo ulje, tinkturu nevena i limun.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamrs
Foto: Ilustracija

Zatim prionite na posao - u žumance dodajte dve supene kašike kantarionovog ulja, supenu kašiku čičkovog ulja, pet kapi limunovog soka, a na kraju tri kapi tinkture nevena. Sve vreme mešajte kako biste dobili ravnomernu smesu.

Melem mažite širokom četkicom, ali u tankom sloju na delove kože zahvaćene strijama. Posle pola sata istuširajte se toplom vodom i kritična mesta namažite kremom za regeneraciju kože. Kako biste postigli što bolje rezultate, savetuje se da ovaj kućni tretman primenjujete dvaput nedeljno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading