(RECEPT) Čarobni napitak jači od liposukcije: Za nedelju dana stomak se prepolovi

Autor:

Lifestyle

15.06.2020

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čajevi su odličan napitak koji je zdrav, ima brojne benefite po telo, a i dragocena je pomoć kada želite da smršate.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kod sprovođenja različitih dijeta veoma je važno da imate saveznika koji će ubrzati metabolizam i pospešiti gubitak masnih naslaga. U tome vam može pomoći čaj koji se spravlja kombinacijom zelenog čaja i lovorovog lista.

Brojnim istraživanjima dokazana su lekovita svojstva zelenog čaja. On je odličan u očuvanju zdravlja srca i krvnih sudova, a zbog visokog sadržaja kofeina podstiče gubitak naslaga na stomaku. Sa druge strane, lovor podstiče organizam da izbacuje štetne materije, nagomilanu vodu u telu i reguliše pravilan rad probavnog sistema.

Za pripremu ovog čaja koji efikasno sagoreva masne naslage sa stomaka potreban vam je zeleni čaj, lovor, voda i malo cimeta kako biste pojačali efekat napitka.

Prokuvajte 800 ml vode, zatim je sklonite sa vatre, pa u posudu sa vodom dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji i nakon toga procedite.

Najbolje vreme za aktivaciju metabolizma je rano ujutru i zato je najbolje da dan započnete sa šoljom čaja. Pijte ga 3 puta dnevno i nakon samo 3 dana osetićete olakšanje i primetiti da ste eliminisali nepirijatne gasove. Nakon 7 dana, rezultati na vešm struku biće primetni i sami ćete biti zadovoljni vašom novom figurom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading