Zimski trendovi zbog kojih izgledamo SMEŠNO I TRESEMO se od hladnoće

Autor: noizz.rs

Lifestyle

10.12.2017

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretpostavimo da trendove nameću ljudi koji se iole razumeju u modu i ceo taj svet. Ipak, za nas obične smrtnike ponekad to što nam je nametnuto i nema neku logiku.

RepublikaFoto: instagram.com/kimkardashian
Kim Kardašijan sigurno ne nosi fejk pliš

Lepota ne mora boli. Ipak, ako prošetate našim tržnim centrima primetićete da su izlozi, ali i devojke koje srećete oduševljeni zimskim trendovima koji su ili nelogični ili jednostavno nisu za svačiji ukus..

 

Styling via amazing @be_impassioned ?

A post shared by @milano_streetstyle on Dec 5, 2017 at 9:49am PST

Džemperi s golim ramenima u kojima se smrzneš

Rupe na ramenima ubijaju svrhu džempera. Ne znamo za koje godišnje doba je ovo pravljeno. Komad u kom vam je zimi hladno, a leti vruće.

I dalje iscepana odeća

Zime u Srbiji umeju zaista da budu hladne i iscrpljujuće. Zašto bi bilo ko želeo ventilaciju na pantalonama kada je napolju minus? Da stvar bude još gora, ako uđete u prodavnicu farmerki, od 10 komada možda ćete naći dva bez rupa, i što ih više ima, to su skuplje.

 

Beautiful @mikutas ❤

A post shared by @milano_streetstyle on Dec 9, 2017 at 3:50am PST

Farmerke poprskane farbom

Brend Forever 21 ih je izbacio među prvima. Izgledaju kao da ste krečili kuću, pa će po svemu sudeći izvođači radova ove sezone biti najviše u trendu. Zašto bi neko kupovao komad koji kao da je izvukao iz kante? Samo zato što je neko izmislio toplu vodu?

Fejk pli

Poenta pliša su mekoća i udobnost uz dozu elegancije. Prodavnice su pune lažnog pliša koji je jako neudoban i ništa nam nije jasno, s obzirom da se ne radi o preskupom materijalu.

 

Soon, these will be mine! #corsetleggings #nochill #currentmood

A post shared by Rih? (@riaalyyynn) on Oct 12, 2017 at 4:41pm PDT

Korset šniranje na helankama

Šniranje kao na korsetu je kul samo na korsetu. Ok, možda i na nekoj dobroj košulji. Zašto su ga prebacili na helanke? Helanke su verovatno nešto najuže što možete da kupite u radnji. Svrha traki na korsetu je da ga zategnu, pa njihovo postojanje na spandeksu deluje zaista blesavo. Zamišljamo kurtizanu iz 1800. koja je uz pomoć vremenske mašine zalutala u sadašnjost i malo nam je smešno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading