HIT SEZONE: Geometrijske figure na noktima!

Autor:

Lifestyle

02.02.2018

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz sezone u sezonu provlače se slični trendovi u nail art-u. Svi već dobro znamo da su leti aktuelne pastelne boje, bronzane nijanse dominiraju u jesenjem periodu, dok su praznične boje i šljokice aktuelne zimi. Međutim, u svet nail art-a pristigao je trend, koji je postao nepresušna inspiracija za mnoge od nas...

RepublikaFoto: pixabay.com
Geometrijske figure na noktima su u trendu!

Geometrijske šare  na noktima potpuni su hit ove sezone. A pored toga što su inovativne, pružaju mogućnost eksperimentisanja, a vi sami određujete da li će šare biti minimalističke, ili će vaši nokti biti pravo umetničko delo. 

Svaka od nas pokušala je barem nekoliko puta da napravi savršene tufnice na noktima. Taj poduhvat često nije izgledao najuspelije, ali to nikako ne znači da nije u trendu. Ove sezone veoma su popularni tufnasti nokti u dve boje. Na osnovu vašeg nokta, koju ćete preći tankim slojem bezbojnog laka, nanesite nasumično tufne u jednoj boji, a kada se one osuše na njih dodajte tufne u drugoj boji, neka izgleda  kao da se boje prelivaju jedna iz druge. 

Pitate se: Šta ako mi crtanje nije jača strana?

Odgovor je jednostavan! Na noktima možete iscrtati bukvalno sve što vam padne na pamet i to ne mora da izgleda savršeno! To što se pominju geometrijske figure ne znači da morate da ih merite lenjirom, baš naprotiv. Pustite mašti na volju i zabavite se dok lakirate nokte!  Za to vam je samo potrebna tanka četkica koju možete kupiti na svakom koraku. Izaberete kombinaciju boja koje ćete upotrebiti i umetnost može da počne!

Što šarenije - to bolje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading