Uz pravu frizuru, KOSA ĆE IZGLEDATI BUJNIJE I LEPŠE!

Autor: Kosmopolitan, Republika

Lifestyle

14.02.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako imate problem sa tankom i beživotnom kosom, sledeće frizure će vam rešiti taj problem.

RepublikaFoto: pixabay.com

Zlatno pravilo za zdravu i bujnu kosu jeste redovno šišanje krajeva. Ali, najbolje bi bilo da posetite frizera svakih šest do osam nedelja jer kosi treba otprilike toliko vremena da počne da puca i da se lista na vrhovima, što kosu vizuelno čini tanjom i neurednijom. A ukoliko želite da kosi podarite dodatni volumen, napravite jednu od ovih 5 frizura koje će vam to obezbediti:

Kratka kosa

Dužina kose obično je obrnuto proporcionalna njenoj gustini, odnosno što je kosa kraća, to izgleda bujnije. Prema tome, logično je i da će kratka, muška frizura kosi vizualno osigurati najviše volumena koji uvek možete i povećati pametnim oblikovanjem.

Foto: pixabay.com

Bob

Ako vam kratka kosa ne zvuči kao najbolja ideja, onda možete ošišati i bob. Frizura dužine do brade koja savršeno uokviruje lice, vizualno daje kosi volumen, a čak i kada malo poraste, ramena je guraju gore pa opet izgleda bujnije.

RepublikaFoto: pixabay.com

Lob

Lob, odnosno dugački bob koji seže otprilike do ramena, takođe će kosu vizualno učiniti bujnijom. Važno je samo da su vrhovi ravni, a ova frizura donosi najbolje - dužinu, bez dodatne težine te gustinu, bez preteranog skraćivanja kose.

Stepenasto šišanje

Ako ne želite da žrtvujete dužinu, a volele bi da imate gušću kosu, idealno rešenje za vas je stepenasto ošišana kosa. Tako možete nastaviti da je puštate da raste (naravno, uz redovne posete frizeru) i da imate lepu, dugačku i bujnu kosu na kojoj će vam zavideti baš svi.

RepublikaFoto: pixabay.com

Polu-podignuto

Tragate li za trenutnim rešenjem, onda jednostavno zavežite gornji deo kose u visoki konjski rep. I ne bojte se, nećete izgledati demode jer ova frizura iz devedesetih poslednjih godina ponovno je u modi.

RepublikaFoto: pixabay.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading