BIZARNO: Holivudske lepotice oduševio TRETMAN LICA SPERMOM!

Autor:

Lifestyle

22.03.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko ste raspoložene za jedinstveni režim lepote - i imate da izdvojite 650 dolara, definitivno bi trebalo da rezervišete sledeći termin za "penis-masažu".

RepublikaFoto: pixabay.com
Bizarno ili ne... ali one ne stare!

U intervjuu za australijski Vog, glumica Kejt Blančet otkrila je da je sa Sandrom Bulok išla na tretman u Njujorku.

- Čule smo za specijalistu u Njujorku, Džordžiju Luiz, a ona ima to što nazivamo tretman spermom. Ne znam tačno šta je to, da li samo miriše na spermu, ili ima neki enzim, ali zato smo ga i nazvale penis-masaža - rekla je Blančetova.

 

 

Da razjasnimo, ovaj tretman je bizarniji nego što se čini. Naime, tretman se ne radi pravom spermom, to je tretman podmlađivanja - ćelijama iz novorođenih korejskih beba.

Ovaj tretman se stvarno naziva "Holivudsko lice", ali su mu zvezde dale zanimljivije ime. 

- Tretman uključuje čišćenje, piling mikro-potiskivačkom mašinom i elektrifikacijom maske za smirenje kože, nakon čega sledi njena "tajna kutija" EGF seruma (Epidermal Grovth Factor). EGF je izveden iz potkožnih ćelija korejskih novorođenčadi - što pomaže u stvaranju kolagena i elastina. Matične ćelije se patentiraju pod kožu pomoću mikro čepa - rekla je Džordžija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading