PREPEČENI KOKOS - novi način farbanja kose!

Autor: b92.net

Lifestyle

28.08.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamnokose pripadnice lepšeg pola koje su bar jednom pokušale da ofarbaju svoju kosu u plavu znaju da to nije brz i jednostavan proces.

Čak i kada dođete do željene nijanse, posle nekoliko nedelja pojavljuje se izrastak zbog kog je neophodno ponovno da idete kod frizera. 

Pojavio se novi trend u farbanju kose odnosno takozvana nijansa prepečenog kokosa je najavljena kao hit predsetojeće jeseni. Akuelni hit donosi savršeno osveženje za brinete, bez puno truda. 

 

Hello Saturday, I am already so in love you. ?

A post shared by ATL H A I R + B A L A Y A G E (@kayluhskolors) on Aug 18, 2018 at 4:56am PDT



Reč je, zapravo, o modernoj varijanti ombre trenda koji vam dopušta da zadržite taman koren i samim tim olakšava održavanje boje. 

Za razliku od klasičnog ombrea, nova tehnika ima mekši prelaz iz smeđe u plavu nijansu i boje izgledaju kao da se prelivaju jedna u drugu. 

Originalna nijansa pečenog kokosa uključuje taman, prirodni koren i ledeno plave vrhove. Zbog laganog prelaza boja deluje prirodnije nego kod klasičnog ombrea, iako je istovremeno jako efektna pa će transformisati vaš izgled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading