Holivudski frizeri OTKRIVAJU: Kako da se zauvek rešite ISPUCALIH KRAJEVA?

Autor:

Lifestyle

16.09.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je krov kuće sačinjen od crepova, tako je i kosa sačinjena od vlasi. Jedan oštećen crep oslabiće celu konstrukciju krova, baš kao i u slučaju ispucalih krajeva dlake i ostatka kose.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Protein je spas

Dlaka je izgrađena od proteina pod nazivom keratin, a kako biste sačuvali zdrav i sjajan izgled vaše kose, morate joj pružiti negu koja joj je neophodna.

Proizvodi za zaštitu od toplote

Korišćenjem proizvoda koji štite od termičkih uticaja možete i te kako ublažiti moguća oštećenja kose, ali i odložiti planirano šišanje i za do nekoliko nedelja.

Ne ignorišite ih

S vremenom krajevi vaših vlasi sve više pucaju, pa ćete ignorisanjem dovesti do oštećenja većih srazmera na koje vaš frizer može uticati jedino šišanjem, tvrdi frizer poznatih i Neksusov ambasador Lejsi Redvej. Redovnim posetama frizeru (na svakih šest do osam nedelja) zasigurno ćete sebi obezbediti zdrave krajeve, kao i jaku kosu.

RepublikaFoto: instagram.com/hj__harvorur
Brinete najgore prolaze

Brinetama je najgore

Rascvetali krajevi najviše su primetni kod osoba sa tamnom bojom kose, zato što na mestu gde se "pucanje" vlasi desi ostaje obeleženo belom tačkicom i tako postaje uočljivo na kosi, tvrdi Šuler.

Prava istina o kozmetičkim proizvodima

Proizvodi koji sprečavaju cvetanje kose i oporavljaju ispucale krajeve deluju samo trenutno. Koristeći ove preparate ne možete zauvek rešiti problem oštećene kose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading