SVI GREŠIMO: Promenite jedan detalj pre spavanja i SPREČITE UBRZANO STARENJE KOŽE!

Autor:

Lifestyle

22.09.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi vole da spavaju u svežoj i mirisnoj, pamučnoj posteljini, ali od toga postoji nešto bolje i korisno u isto vreme, jer naučnici tvrde da spavanje u svilenoj posteljini ima brojne impresivne prednosti za lepotu, uključujući sprečavanje bora i sprečavanje opadanja kose.

RepublikaFoto: pixabay.com
Podmladite kožu!

- Svilena vlakna su manje upijajuća od mnogih drugih materijala, tako da mogu pomoći da održite vlažnost kože, ne koristeći skupe proizvode za negu lica i kose. Svilena vlakna imaju svojevrsnu "anti aging" magiju - objašnjava Fiona Stjuart, CEO i osnivač "Slip-a".

Kao što svi znamo, starenje kože zaustavlja proizvodnju kolagena i izaziva gubitak elastičnosti. To znači da kada spavamo i stavljamo glavu na jastuk, bore počinju da se formiraju od pritiska i trenja između kože i materijala, odnosno pamuka.

RepublikaFoto: pixabay.com

Dok pamuk ima veliku stopu apsorpcije i ubrzava starenje, svilena posteljina produžava mladalački izgled.

- Kompanija "Slip" koristi svilu koja je naučno testirana kako bi apsorbovala manje kreme za lice i stvorila 43 odsto manje trenja, u odnosu na pamučne jastučnice - kaže Fiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading