OVO SU NAJVEĆE TAJNE FRANCUSKE LEPOTE

Autor:

Lifestyle

21.10.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isabel Marant spada u onaj tip žena koje će vas privući svojom jednostavnošću.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Retko ćete je videti s jakom šminkom ili u komadima odeće u koji otežavaju kretanje, pa ipak će uvek izgledati vrlo negovano i prefinjeno.

Drugim rečima, ova je uspešna dizajnerka još jedna tipična predstavnica toliko obožavanog francuskog šika. Koja je njena tajna? 

Ukratko, tvrdi da redovno meditira, nije opsednuta svojim nesavršenostima i trudi se da se pravilno hrani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pleated Pants by Jacquemus Le Souk, in store now!!

A post shared by MOISE (@moisestore) on Oct 20, 2018 at 2:37am PDT

Tajna kože koja sjaji

"Lepota zaista dolazi iznutra, i ako se ne brinete dovoljno o svom razvoju, nikakva vam kozmetika neće biti od pomoći. Što se tiče moje svakodnevne šminke, dovoljni su mi ruž za usne i rumenilo. Kao dodatni izvor zdravlja i lepote često spominjem i sok od šargarepe."

Francuski šik

"Mislim da Francuskinje sjajno koriste svoje nedostatke i čine ih svojim prednostima. Nesavršenosti su ono zbog čega smo zanimljivi!" U pravoj maniri Francuskinja, Isabel Marant je i prestala da ide kod frizera i za svoju se kosu brine sama.

 

Balans šminke

Kao što smo već spomenuli, Marant je poklonica minimalizma kad je u pitanju šminka koju koristi, a kao osnovno načelo navodi balans. Uz lagani ruž i rumenilo, za posebne prilike će istaći tek obrve kao i svetlo smeđu senku za oči. Sve zajedno uvek izgleda vrlo prirodno, ali i elegantno. 

Vreme za sebe

Iako se ne smatra osobom kojoj idealan dan podrazumeva kozmetički ili spa salon, priznaje da nedeljom voli da se opušta kod kuće, i to uz kupku s uljem lavande. Kao drugi način opuštanja navodi meditaciju, koju smatra nužnom za preživljavanje u svetu prepunom stresa. Možda joj je baš ona pomogla da na pitanje o tome kako gleda na pojavu novih bora ili smanjen kvalitet kose s odgovorom "To je život!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading