NIŠTA VAS NE KOŠTA DA PROBATE I OVO: Rešite se peruti jednim potezom

Autor: nezavisne.com

Lifestyle

08.11.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perut je problem sa kojim se suočava mnogo ljudi, a koji se vrlo teško rešava. Ponekad vam ne može pomoći ni more šampona i losiona koji su na tržištu, a koji bi trebalo da budu delotvorni u rešavanju ovog problema.

RepublikaFoto: facebook.com/ Dermatologist Dr. Shumaila Khan/printscreen

Iz pomenutog razloga dosta ljudi se okreće prirodnim rešenjima. U tom smislu, čini se da postoji relativno jednostavan trik koji bi trebalo da vam pomogne u borbi protiv peruti, a možete da ga pronađete u svojoj kuhinji.

Radi se o čaju od kamilice, koji je, prema stručnjacima za kosu, jako koristan za ublažavanje iritacija koje izaziva perut. Stoga, ako vam je teme suvo i svrbi vas, to mesto na temenu glave koje je iritirano masirajte vaticom natopljenom ovim čajem. 

Foto: pixabay.com
Kamilica

Međutim, ovo je samo privremeno rešenje. Da biste problem trajno rešili morate preduzeti nekoliko koraka. 


Najpre češće morate da perete kosu, kako biste imali čistije i zdravije teme, a preporučuje se i da pratite kada se perut pojavljuje, pa tako i zaključite da li postoji uzrok njenom pojavljivanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading