HRVATICA MARIJA POSTALA PRVAKINJA U INTIMNIM ODNOSIMA! Od nagrade padaju vilice, a opasno dobro pokazala se u sledećim kategorijama!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.07.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatica je postala prvakinja na takmičenju u intimnim odnosima koje je održano u Švedskoj.

HRVATICA MARIJA POSTALA PRVAKINJA U INTIMNIM ODNOSIMA! Od nagrade padaju vilice, a opasno dobro pokazala se u sledećim kategorijama!

Foto: Instagram/marija.zadravec.21

Marija Zadravec proglašena je prvakinjom u intimnim odnosima. Ona je dobila najviše glasova publike. 

- Još jednom hvala svim ljudima koji su mi bili podrška te dali dovoljan broj glasova za pobedu. Takođe, hvala svim medijima koji su popratili ovaj događaj, te veliko hvala Švedskoj Sex Federaciji na bogatoj nagradi. Hvala organizatoru Draganu Bratiću na poverenju i datoj prilici za učestvovanje u projektu, te još jedno hvala Žigi Sedevčiću i Dobroj Družbi iz Slovenije koji su me preporučili za ovaj projekt - napisala je Marija na društvenim mrežama.

U Međimurje se vratila s pobedničkim peharom i novčanom nagradom od 995.000 evra, piše eMeđimurje. Da podsetimo, ona je otišla na takmičenje u Švedsku koje je trebalo da počne 8. juna, a o tome je govorila ovako:

Seks kao sportska disciplina je nešto jako izazovno za mene. Presrećna sam što ću učestvovati na tom takmičenju i predstavljati svoju državu. Nadam se da ću se dokazati i ostvariti dobar plasman. Pokrećemo takmičenje jer želimo ukazati na podređenost žena u društvu. Žene su godinama stigmatizirane. Seks je jedan od retkih sportova u kojem su žene jednake, ako ne i dominantnije u odnosu na muškarce - rekla je ona.

Takmičenje 

Prvobitno je rečeno da će takmičenje trajati dva meseca, ali ona je proglašena pobednicom samo nakon jednog dana. Navodno su učesnice napustile takmičenje jer nisu dobile honorar posle 45 minuta intimnih odnosa gde se posmatrala tehnika, kreativnost i strategija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading