MOJA BRAĆA SU DECA MOG MUŽA: Godinama me je varao s mojom majkom, a onda sam saznala još šokantniju stvar!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

19.04.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest anonimne devojke na Redditu, privukla je ogromnu šažnju, a kako i ne bi, jer ona tvrdi da ju je suprug godinama varao s njenom majkom!

MOJA BRAĆA SU DECA MOG MUŽA: Godinama me je varao s mojom majkom, a onda sam saznala još šokantniju stvar!

Foto: shutterstock

Da nevolja nikada ne ide sama, pokazuje i njen primer - nakon vesti o gnusnoj preljubi, otkrila je da je njen muž, u stvari biološki otac njene braće, a kulminacija je bila saznanje da je i ona zatrudnela!

- Moji roditelji, tata (63) i mama (60) su u braku 43 godine. Imam šestoro braće i sestara. S mužem koji ima 39 godina sam zajedno od naše 15. godine. Zatrudnela sam u 17. godini i tada smo se preselili kod mojih roditelja. Naša ćerka sada ima 22 godine - počinje ona svoju priču. 

Njih dvoje su se venčali sa 18 godina, a potom su se preselili u kuću koju im je ostavio deda sa muževljeve strane. Kuća je odmah pored imanja njenih roditelja.

- Suprug i ja nismo imali problema s tim. Osim ćerke od 22 godine, imamo sinove od 5 i 14 godina, a trenutno sam u sedmom mesecu trudnoće, i očekujem sina. Međutim, ceo svet mi se srušiu u novogodišnjoj noći, kada sam se ranije vratila sa putovanja. Ušla sam u spavaću sobu i zatekla moju majku usred intimnih odnosa sa mojim mužem! Majka je vrištala da izađem iz "njihove" spavaće sobe - rekla je nesrećna Britanka. 

Foto: shutterstock

Šokantna porodična priča

Nakon toga je saznala šta se sve događalo njoj iza leđa. 

- Suprug je priznao da ga je moja majka zavela kad je imao 18 godina i od tada su redovno imali odnose bez zaštite. Napravila sam računicu i užasnulo me saznanje da bi otac moje braće blizanaca i najmlađeg brata, mogao da bude moj muž. Kada sam sve ispričala ocu, on je bio uništen čovek. Ne treba ni pominjati koliko je majka urlala kad joj se tata suprostavio - navodi ona užasne detalje iz svog porodičnog života.

Ali, ona je htela da istera istinu na sunce, i sve je ispričala na porodičnom okupljanju u kući njene sestre.

- Rekla sam svojoj ćerki da svu decu odvede iz sobe i pusti im film, a onda sam pred celom familijom otkrila šta se dešavalo između moje majke i muža. Međutim, iako su manje-više svi bili na mojoj strani, kritikovali su me što sam javno objavila sve na društvenim mrežama - napominje žena.

Od tada je njena majka zbog skandala izgubila posao, i ona tvrdi da joj je ćerka uništila ugled i život. 

- Prezirem svog muža jer je u isto vreme kada sam ja ostala trudna, napravio dete i mojoj majci, a ja sam mislila kako je baš simpatično što smo obe trudne u isto vreme. Ovo je uništilo moje poverenje u muškarce i vernost - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading